Sim only onbeperkt internet

Ben jij altijd verbonden met de online wereld? Gebruik je apps als Spotify, Instagram en Snapchat aan de lopende band? Dan is een sim only met onbeperkt internet precies wat je nodig hebt. Bij Slimster kun je alle sim only providers vergelijken die abonnementen met onbeperkt data aanbieden. Vind direct de beste aanbieding!

Sim only onbeperkt internet vergelijken

Waarom sim only met onbeperkt internet?

Waarom zou je een sim only met unlimited data nemen? Het grote voordeel van zo'n onbeperkte databundel is dat je niet bang hoeft te zijn dat je over je bundel heen gaat. Nooit meer stressen om hoge telefoonrekeningen door het gebruik van 4G internet. Tegenwoordig zijn we steeds vaker online en gebruiken we talloze apps om verbonden te blijven met vrienden en familie.

Heb je een goedkoop sim only abonnement met kleine bundel? Dan is de kans groot dat je voor het eind van de maand al over je data zit. De bijkomende kosten zijn vaak hoog, waardoor je uiteindelijk duurder uit bent dan als je een onbeperkt internet sim only neemt.

  • Oneindig genieten van online applicaties
  • Nooit meer over je databundel heen
  • Vergelijk alle providers bij Slimster

Echt onbeperkt internetten?

Maar wat houdt onbeperkt internet precies in? Kun je echt ongelimteerd data gebruiken met je telefoon? Dit is niet bij alle sim only providers het geval. Vaak bieden ze onbeperkt internetten aan, maar zit er toch een limiet aan. Dit klinkt natuurlijk raar. Het gaat hier om een 'fair use policy'. Dit is bedoeld om er voor te zorgen dat er geen misbruik wordt gemaakt van een onbeperkt data sim only. Je mag bijvoorbeeld niet meer dan 5 of 10 keer het gemiddelde gebruik in Nederland overschrijden.

En wat als je toch teveel internet verbruikt? Een provider mag hier geen extra kosten voor in rekening brengen. Dus vaak zie je dat je de snelheid van je internetverbinding wordt verlaagd als je dagelijks enorm veel data verbruikt. Benieuwd of jouw mobiel internet ook echt onbeperkt internet is? De provider moet het altijd vermelden in de voorwaarden van hun sim only abonnement als zij met een dergelijk limiet werken.

Tip: heb je geen belminuten of smsjes nodig? Kijk dan eens naar alle sim only abonnementen met alleen internet!

Welke providers bieden Unlimited Data?

Welke sim only provider biedt onbeperkt internet? Momenteel bieden Budget Mobiel, Tele2 en T-Mobile goede abonnementen met onbeperkt data. En ook al hebben ze wel een fair use policy ingesteld, dan hoef je je geen zorgen te maken over een echt limiet. Je krijgt vaak een daglimiet van 5GB. Zelfs als fanatiek internetgebruiker krijg je dit niet zo snel op. 5 gig internet staat gelijk aan zo'n 2500 minuten Youtube filmpjes kijken. In de meeste gevallen is dit meer dan voldoende en voelt het dus echt aan als een sim only met grenzeloos internet.

Sim only providers vergelijken

Ben jij benieuwd naar alle sim only aanbiedingen? Bij Slimster kun je alle bekende mobiele providers vergelijken op prijs, internetbundel, belminuten en extra's. Zo vind je altijd de goedkoopste sim only naar jouw wensen!

Sim only internetbundel kiezen

Stay connected met een onbeperkt internet sim only abonnement. Maar hoe weet je nu welk abonnement het best bij jou past? Heb je wel echt een unlimited data abbo nodig? Voordat je een provider kiest is het belangrijk om kritisch te kijken naar jouw eigen internetgebruik. Hoeveel MB data heb je nodig? Een onbeperkt internet abonnement is natuurlijk duurder dan een sim only met 2GB of een sim only met 5GB. Kun je vaak gebruik maken van een wifi-verbinding? Dan heb je misschien helemaal geen onbeperkt internet nodig.

Over het algemeen sluit je een sim only contact af voor 1 jaar of 2 jaar. Het is dus zonde als je een duur abonnement kiest met onbeperkt 4G, terwijl je dit achteraf helemaal niet nodig hebt. Aan de andere kant is het ook vervelend als je een te kleine internetbundel kiest en aan het eind van de maand steeds in de knoei komt. Zorg dus dat je inzicht krijg in jouw verbruik. Op basis hiervan kun je een passende sim only kiezen.

  • Bekijk goed hoeveel internet je echt nodig hebt per maand
  • Kies een internetbundel dat iets boven je echte verbruik zit (speel op safe)
  • Met een aanpasbaar abonnement kun je jouw databundel naar boven of beneden bijstellen

Eenvoudig sim only afsluiten

Sim only onbeperkt internet

Een sim only abonnement met unlimited data is ideaal wanneer jij elke dag veel online bent. Je hoeft je geen zorgen te maken om je databundel. Door via Slimster alle abonnementen te vergelijken hoef jij je ook geen zorgen meer te maken om de prijs. Bij ons vind je namelijk altijd de beste sim only deal! Kies de provider met de goedkoopste aanbieding, hoogste korting of voordeligste bundel. Overstappen of afsluiten is eenvoudig en doe je door te klikken op de provider naar jouw keus!