Beste sim only abonnementen

Op zoek naar de beste sim only? Bij Slimster kun je alle sim only abonnementen vergelijken op maandelijkse kosten, internetbundel, belminuten en extra kortingen. Zo vind jij eenvoudig de mobiele provider met de beste aanbieding voor jouw sim only. Goedkoop bellen, smsen en internetten is voor iedereen toegankelijk!

Beste sim only vergelijken

Wat is de beste sim only?

Wil jij weten welke provider de beste sim only aanbieding heeft? Dan is het belangrijk om kieskeurig te vergelijken met behulp van onze vergelijker. Je kunt hier namelijk op basis van jouw wensen de allerbeste sim only's vinden. Het gebruik van een mobiele telefoon en abonnement verschilt natuurlijk per persoon. Daarom is het onmogelijk om 1 beste sim only aan te wijzen.

De één gebruikt de telefoon eigenlijk alleen voor bellen en smsen. Terwijl iemand anders bijna nooit belt en alleen internet gebruikt. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om je sim only abbo compleet af te stemmen op jouw gebruik. Kies je maximale budget, het gewenste aantal belminuten, de hoeveelheid MB's in je databundel en zelfs de looptijd. Via Slimster vind je dan altijd de beste sim only voor jouw situatie!

  • Vind de beste sim only voor de laagste prijs
  • Abonnement afgestemd op jouw wensen
  • Onbeperkt bellen, sms'en en internetten mogelijk

Onbeperkt internet

Welke sim only is voor jou het best als je altijd online wilt zijn. Gebruik jij jouw smartphone voornamelijk om te internetten en stream jij series en muziek alsof je leven er van afhangt? Dan is een sim only met onbeperkt internet de beste keus. Natuurlijk kun je kiezen voor een sim only met grote databundel van bijvoorbeeld 10 GB of 15 GB. Maar om helemaal zeker te zijn dat je unlimited data hebt kies je voor een onbeperkt data sim only. Nooit meer zorgen maken om je internetbundel en hogere rekeningen, maar onbeperkt surfen voor een vaste prijs!

Onbeperkt bellen

Ben jij een echte beller en hang je het liefst urenlang aan de telefoon met je beste vrienden of familie? Kies dan voor een goedkoop abonnement met onbeperkt bellen. Je krijgt dan een sim only abonnement met oneindig veel belminuten. Je gaat dus never nooit meer over je belbundel heen. Klets de hele avond lang met wie je maar wilt, voor een vast laag bedrag. Ook handig wanneer je voor je werk veel moet bellen, bijvoorbeeld in combinatie met een zakelijke sim only. Een sim only zonder internet is namelijk een stuk goedkoper!

De beste aanbiedingen voor sim only abonnementen vergelijk je eenvoudig bij Slimster!

Kijk goed naar het aantal belminuten en MB's dat je nodig hebt om eenvoudig de beste sim only te vinden!

Beste sim only providers vergelijken

Bij Slimster kun je alle mobiele providers vergelijken. Kijk niet alleen naar de maandelijkse kosten, maar past jouw abonnement aan op basis van het aantal belminuten en databundel. Zo vind je altijd de goedkoopste aanbiedingen voor de beste sim only!

Goedkoop sim only abonnement afsluiten

Beste sim only abonnementen

Heb jij het beste sim only abonnement gevonden door gebruik te maken van onze vergelijker? Je kunt eenvoudig overstappen naar een nieuwe provider, je huidige abonnement verlengen of een geheel nieuw contract afsluiten. Klik door naar de provider met de scherpste sim only aanbieding en vul jouw gegevens in. Vervolgens wordt jouw nieuwe sim only voor de beste deal geregeld. Welke sim only kies jij? Met Slimster kun je elke maand besparen op je telefoonkosten!