Sim only 500 MB

Ben jij een nieuwe sim only aan het uitzoeken? Kijk dan goed hoeveel MB's aan data je maandelijks nodig hebt. Je kunt tegenwoordig je sim only abonnement voor een groot deel zelf samenstellen. Door je bundel aan te passen op jouw gebruik vind je altijd de goedkoopste sim only. Voor matig internet gebruik is een sim only met 500 MB internet prima geschikt. Via Slimster vergelijk je alle providers en aanbiedingen!

Sim only 500 MB vergelijken

Wat kan je met 500 MB internet?

Een 500 MB sim only abonnement is vaak lekker goedkoop. Maar het is zonde als je elke maand over je databundel heengaat en daardoor moet bijbetalen. Bedenk dus goed hoeveel data jij maandelijks nodig hebt. Dus wat kun je precies met 500 MB? Over het algemeen is 500 MB internet genoeg voor regelmatig appen, het checken van je social media en af en toe foto's versturen.

Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de kwaliteit (en dus de grootte) van je bestanden. Stuur je foto's met een hoge resolutie, dan verbruikt dat meer MB's dan bestanden met een lagere kwaliteit. Met een sim only abonnement met 500 MB kun je grofweg het volgende:

  • 80 appjes per dag versturen en/of ontvangen (= 250 MB)
  • 3 foto's per dag versturen (= 120 MB)
  • Af en toe checken van Facebook (100 MB)

Grotere internetbundel voor streamen

Gebruik jij het mobiele internet ook voor het streamen van video's, muziek of series? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een grotere internetbundel. Deze apps verbruiken namelijk een stuk meer data. Vooral wanneer je video's in HD kwaliteit wilt bekijken is een 500 MB databundel echt te klein.

Wil jij ook zorgeloos kunnen streamen? Kies dan voor een sim only abonnement met grotere internetbundel. Zo kun je kiezen voor 1GB, 2GB, 5GB, 10GB of 15GB. Tegenwoordig is een sim only met onbeperkt internet ook goed betaalbaar.

Tips om minder dan 500 MB data te verbruiken

Heb jij een sim only met 500 MB data en wil je het verbruik onder controle houden? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je. Natuurlijk is het verstandig om zoveel mogelijk gebruik te maken van WiFi. En alleen 4G internet aan te zetten wanneer je geen beschikking hebt over een WiFi-netwerk. Maar wat kun je nog meer doen?

  1. Houd je internetverbruik in de gaten via de persoonlijke app. Iedere provider heeft wel een app waarin je kunt zien hoeveel MB's je inmiddels hebt gebruikt.
  2. Zorg dat apps alleen updaten wanneer je WiFi gebruikt. In de instellingen kun je aangeven dat apps niet automatisch updaten wanneer je gebruik maakt van mobiel internet.
  3. Stel ook in dat WhatsApp alleen foto's en video's downloadt als je op een WiFi netwerk zit. Zo worden niet onnodig veel MB's verbruikt.
  4. Download je Spotify lijst wanneer je thuis via WiFi verbinding hebt. Dan kun je jouw favoriete muziek overal luisteren zonder internet.

Welke providers bieden 500 MB sim only?

Alle telecomproviders bieden sim only's met 500 MB internet aan. Dit zijn de goedkoopste internetbundels en daarom perfect als je weinig gebruik maakt van je internet. Bij Slimster kun je alle providers en abonnementen vergelijken. Zo vind jij altijd de goedkoopste sim only aanbieding!

Goedkoopste sim only met 500 MB internet

Sim only 500 MB

Op zoek naar een goedkope sim only met 500 MB internet? Voor een klein bedrag per maand kun je al een abonnement met 500 MB afsluiten. Dit zijn namelijk de goedkoopste sim only abonnementen. Vergelijk alle providers op prijs, belminuten en andere kortingen via onze vergelijker. Welke sim only trekt jouw interesse? Overstappen is zo gepiept als je doorklikt naar de gewenste aanbieding!