Sim only 2 jaar abonnement

Hoewel steeds meer mensen kiezen voor een maandelijks opzegbaar sim only abonnement, is er toch nog een grote groep die gaat voor een 2 jarig contract. Zo'n 2 jarige sim only is namelijk een stuk goedkoper. Ideaal wanneer je tevreden bent over je provider en elke maand wilt besparen. Bij Slimster kun je alle sim only's met 2 jaar abonnement vergelijken. Kijk naar de kosten, aantal belminuten, internetbundel en extra kortingen. Zo vind je direct de beste aanbieding!

Sim only 2 jaar contract vergelijken

2 jaar sim only abonnement

Je kunt een sim only met 2 jarig contract kiezen wanneer je geen zin hebt om constant bezig te zijn met het zoeken naar nieuwe aanbiedingen van andere providers. Als je een goedkoop mobiel abonnement hebt en tevreden bent over het netwerk van je provider is het niet nodig om over te stappen. Bovendien kun je besparen op de maandelijkse prijs als je kiest voor een 2 jaar sim only abonnement.

Wees er wel van bewust dat je niet eenvoudig tussentijds kunt overstappen als je zo'n langlopend contract aangaat. Wil je eerder overstappen omdat je een voordelige aanbieding ziet? Dan moet je vaak het resterende bedrag voor de looptijd van je sim only abonnement betalen. Om dit te voorkomen kun je dan beter kiezen voor een 1 jarige sim only of maandelijks opzegbaar abonnement.

Voordelen 2 jaar contract

  • Goedkoper dan een 1 jarig of maandelijks opzegbaar abonnement
  • Zekerheid van 2 jaar lang de goedkoopste sim only
  • Je hoeft niet elke maand te zoeken naar de beste aanbieding
  • Ideaal wanneer je tevreden bent over je huidige provider

Nadelen 2 jaar contract

  • Je kunt niet makkelijk overstappen naar een goedkopere sim only
  • Ook bij slechte service of een slecht netwerk zit je vast aan je provider

Welke providers hebben 2 jarig sim only abonnement?

Bijna alle telecom providers bieden 2 jarige sim only abonnementen aan. Ondanks dat veel (jongere) consumenten graag flexibel zijn en daarom kiezen voor een 1 jarige sim only of maandelijks opzegbaar contract. Behoor jij tot de grote groep die voor goedkoop en zekerheid kiest? Dan kun je sim only's met 2 jaar abonnement vergelijken van alle bekende merken, zoals o.a. Tele2, Vodafone, KPN en T-Mobile.

Momenteel bieden alleen Budget Mobiel en Simyo geen 2 jarige mobiele abonnementen aan.

Toch graag maandelijks opzegbaar?

Heb jij geen zin om 2 jaar lang aan je telefoon abonnement vast te zitten? Wil je graag de vrijheid om over te stappen wanneer je wilt? Dan is een maandelijks opzegbare sim only een betere keus. Deze abonnementen zijn iets duurder per maand, maar je krijgt hier wel veel flexibiliteit voor terug. Kom je een scherpe aanbieding tegen van een andere provider? Dan is het oversluiten van je contact zo gepiept. Zo kun je elk moment profiteren van de beste sim only aanbiedingen!

Een 2 jarig sim only abonnement is vaak de goedkoopste keuze. Zo bespaar je elke maand op je telefoonkosten!

Alle sim only 2 jaar abonnementen vergelijken

Sim only 2 jaar abonnement

Ben jij altijd op zoek naar de beste sim only voor de laagste prijs? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Je kunt providers vergelijken op jouw voorkeuren. Kijk dan kritisch naar de maandelijkse prijs, het aantal belminuten, de databundel en eventuele combikortingen. Heb jij een goedkope sim only met 2 jarig contract gevonden? Klik door naar de provider en het overstappen wordt eenvoudig geregeld. Via Slimster vind jij altijd de goedkoopste sim only!