• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 149.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Sim only vergelijken

Ben jij op zoek naar een goedkoop sim only abonnement? Bij Slimster kun je sim only abonnementen vergelijken met elkaar, zodat je de beste sim only krijgt voor de laagste prijs.

Beste sim only abonnement

Door ons filter te gebruiken kun je zelf bepalen wat voor telefoonabonnement je wilt. Je kiest onder andere het aantal belminuten en de databundel voor je nieuwe telefooncontract. De goedkoopste sim only komt vanzelf naar voren en kun je met de vergelijkingstool simpel met elkaar vergelijken. Ook kun je aangeven hoe lang de looptijd moet zijn. Wil je bijvoorbeeld een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is of een 1-jarig abonnement zonder toestel? Bij sim only krijg je er geen telefoon bij, waardoor de abonnementskosten lager liggen dan bij een abonnement met telefoon.

Goedkoopste abonnement zonder telefoon gekozen?

Het sim only abonnement dat je hebt gekozen kun je op de website van de provider nog even goed doornemen en hierna online bestellen. Bij de provider kun je daarnaast kiezen voor zaken als nummerbehoud en de startdatum van het abonnement.

Wat is een sim only abonnement?

Sim only is een abonnement waarbij je geen telefoon krijgt en hier dus niet extra voor hoeft te betalen. Je kunt dus je huidige telefoon gewoon gebruiken of je moet zelf een los toestel aanschaffen. Omdat er geen smartphone of gsm bij zit, zijn de kosten aanzienlijk lager dan abonnementen met telefoon.