Zanussi tafelmodel koelkast kopen

Zanussi tafelmodel koelkasten

Van de vele budgetmerken in witgoed, is Zanussi een van de populairste. Niet alleen de aanschafprijs van een tafelmodel Zanussi is zeer laag, ook de gebruikskosten. De meeste toestellen van dit type hebben namelijk het energielabel A++, sommige zitten daar een label onder (A+). Een Zanussi koelkast is dan wel een heel stuk goedkoper, je moet er ook rekening mee houden dat jouw Zanussi tafelmodel koelkast iets minder lang zal meegaan als bijvoorbeeld een Bosch, Miele of Siemens tafelkoelkast.

3 resultaten
Zanussi ZEAN10FS2
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Zanussi ZEAN10FS2
Geen reviews
€ 542,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
Zanussi ZEAN88FS
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Zanussi ZEAN88FS
Geen reviews
€ 429,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
87.3 cm
Zanussi ZEAE88FS
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Zanussi ZEAE88FS
Geen reviews
€ 788,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
87.3 cm

Jouw nieuwe Zanussi tafelmodel koelkast snel gevonden

Via Slimster.nl is het zeer gemakkelijk om tot de juiste keuze te komen. Dit werkt als volgt. Al jouw criteria voer je door in het linker keuzemenu. Hoeveel liter koelcapaciteit wil je? Wat is de maximale prijs daarvoor? Et cetera. Ons slimme vergelijkingssysteem stelt dan een lijst met koelkasten op die allemaal voldoen aan jouw eisen. Zie je meerdere geschikte ijskasten? Vergelijk alle koelkasten dan op hun kenmerken via de functie ‘Vergelijk’.

De populariteit van Zanussi tafelmodel koelkasten

In de koelkast wereld zijn er op prijsgebied enkele luxe topmerken (zoals Bosch en Miele), een handvol meer middenklassers (denk aan Whirpool en Liebherr) en nog een stuk meer budgetmerken. Binnen de budgetmerken onderscheidt Zanussi zich door zijn energiezuinige apparaten (die vaak ver boven de toch al strenge Europese normen zitten) en het gemakkelijke gebruik. Voor deze laatste kwaliteit heeft het merk al vaak de Good Design Award gewonnen.

Als populair budgetmerk, heeft Zanussi een lekker ruim aanbod aan tafelmodel koelkasten. In de meerderheid hebben ze een koelinhoud van zo’n 100 tot 150 liter, waardoor ze vooral populair zijn onder één- en tweepersoons huishoudens. Veel Zanussi tafelmodellen hebben een handig vriesvakje dat groot genoeg is voor het ingevroren bewaren van bijvoorbeeld brood, left overs of ijsblokjes. Voor huishoudens met behoefte aan meer vriescapaciteit, valt het aan te raden een koelvriescombinatie te overwegen.

Door te vergelijken op Slimster.nl vind jij vast en zeker de Zanussi tafelmodel koelkast die perfect in jouw keuken past!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen