Bosch tafelmodel koelkast kopen

Bosch tafelmodel koelkasten

Bosch toestellen zijn de parels onder de koelkasten. In een tafelmodel van het Duitse merk moet je aanvankelijk aardig investeren. De goedkoopste types van Bosch kosten ongeveer evenveel als de duurste van budgetmerken. Je krijgt daar echter enorm veel voor terug. Een levensduur die wellicht twee keer zo lang is, een zeer energiezuinig toestel en weinig onderhoudstijd en -kosten. Bosch koelkasten lopen bovendien voorop qua technologieën die het voedsel langer vers houden, je werk uit handen nemen en het gebruiksgemak vergroten. De meerprijs voor een Bosch tafelmodel koelkast zul je na enkele jaren al terugverdiend hebben, waardoor duurkoop toch uiteindelijk goedkoop blijkt te zijn.

1 resultaat
Bosch Serie 6 KIL18NFF0
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Bosch Serie 6 KIL18NFF0
Geen reviews
€ 849,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast

Bosch tafelmodel koelkasten online vergelijken

Online vergelijken en kopen is nergens zo eenvoudig als op Slimster.nl. Hoe vind je de perfecte koelkast voor jou? In het optiemenu klik je aan wat je wilt en tegen welke prijs. Bestudeer je de lijst met tafelkoelkasten die je vervolgens krijgt vervolgens eens rustig. Heb jij meerdere geschikte koelkasten op het oog, dan kun je ze gemakkelijk kieskeurig onderling vergelijken op al hun kenmerken via de ‘Vergelijk’ functie.

Geavanceerde technologie van een Bosch tafelmodel koelkast

Als premium merk investeert Bosch veel in nieuwe technologieën. Denk bijvoorbeeld aan VitaFresh, een manier om dankzij temperatuur- en luchtvochtigheid regulatie het voedsel tot drie keer zo lang vers te houden. TouchControl (handige en gebruiksvriendelijke drukbediening aan de buitenkant) en SoftClose (een technologie waardoor de koelkastdeur nooit meer op een kier blijft staan) zijn goede voorbeelden van de vernieuwingen van Bosch tafelmodel koelkasten die veel praktisch nut voor de gebruiker hebben.

Over het algemeen is een tafelmodel koelkast wat somber uitgerust wat betreft dit soort functionaliteiten, al zijn de tafelmodellen van Bosch in de regel iets rijker voorzien dan die van andere merken. Interessante uitzondering op de tafelmodel-somberheids-regel is de Bosch KIR31ED30: een tafelmodel koelkast die beschikt over zowel superkoelen, luchtvochtigheidsregeling, een ventilatiesysteem en een ontdooisysteem.

Bosch tafelmodel koelkast kopen met de beste deal

Kies jij voor vergelijken en kopen via Slimster.nl, dan weet je zeker dat je zo goedkoop mogelijk koopt. Wij scannen namelijk bij ieder verzoek tot vergelijken de Nederlandse webshops, waardoor wij altijd de juiste prijzen en scherpste aanbieding aan jou kunnen voorschotelen. Dit geldt ook voor jouw favoriete Bosch tafelmodel koelkast, ook die koop jij hier voor de laagste online prijs!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen