Smeg tafelmodel koelkast kopen

Smeg tafelmodel koelkasten

Smeg is een Italiaans bedrijf in huishoudelijke apparatuur, waaronder tafelmodel koelkasten. Dit bedrijf is opgericht in 1948 en kennen we de laatste jaren vooral van hun design witgoed producten met een retro stijl. Deze retro stijl vinden we ook terug bij de tafelmodel koelkasten van dit Italiaanse merk. Smeg heeft zowel vrijstaande als onderbouw tafelmodel koelkasten in het assortiment. Op deze pagina vind je een overzicht van alle SMEG tafelmodel koelkasten.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

SMEG tafelmodel koelkast kopen

Het retro design van Smeg zorgt ervoor dat deze tafelmodel koelkasten iets steviger aan de prijs zijn dan vergelijkbare modellen van andere producenten. Gelukkig kun je bij Slimster.nl terecht om direct de laagste prijs te vinden. Kijk hiervoor snel in het prijsoverzicht. Achter ieder model vind je de actuele prijzen van diverse winkels voor jouw favoriete Smeg tafelmodel koelkast. Zo betaal je nooit teveel voor een compacte Smeg koelkast!

Retro design van Italiaanse kwaliteit

Wat direct opvalt aan de tafelmodel koelkasten van Smeg is het design. Voorzien van een jaren 50 retro design in felle kleuren zullen deze tafelkoelkasten niet in iedere keuken passen. De liefhebbers van retro producten zullen echter direct verliefd worden op de modellen van Smeg. Het design is prima in orde, maar hoe zit het met de koelkwaliteiten? Ook dat heeft Smeg prima on orde. Je vindt bij Smeg geen overbodige extra functies aan boord. Het zijn zeer degelijke koelkasten zonder fratsen. Voorzien van minimaal energieklasse A+ zit het ook met de energiezuinigheid helemaal goed. Heb je interesse in een tafelmodel van Smeg? Gebruik dan het filter links op de pagina om jouw voorkeuren op te geven. De resultaten geven we direct weer.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen