ETNA tafelmodel koelkast kopen

ETNA tafelmodel koelkasten

Etna heeft een aardig assortiment aan tafelmodel koelkasten. Meestal zijn de toestellen tussen de 100 en 150 liter, hetgeen in de regel geschikt is voor huishoudens van 1 of 2 personen. Een tafelmodel is meestal sober uitgerust en niet voorzien van bijvoorbeeld anti-aanvries of automatisch ontdooien. Het Nederlandse merk heeft wel een aantal types tafelmodel met vriesvak, dat dan vaak twee sterren (ingevroren producten kunnen bewaren) of vier sterren (producten zelf kunnen invriezen) heeft. Een ETNA tafelmodel koelkast weet zich te onderscheiden dankzij de lage prijs bij aanschaf en de hoge mate van gebruiksgemak.

3 resultaten
ETNA KKV856WIT
Tafelmodel koelkast , Energieklasse D , 133 l
ETNA KKV856WIT
Geen reviews
€ 319,-
5 prijzen
Tafelmodel koelkast
ETNA KVV755WIT
Tafelmodel koelkast , Vrijstaand , Energieklasse E
ETNA KVV755WIT
Geen reviews
€ 215,-
3 prijzen
Tafelmodel koelkast
85 cm
ETNA KVO682
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 104 l
ETNA KVO682
Geen reviews
€ 499,-
4 prijzen
Tafelmodel koelkast

ETNA tafelmodel koelkasten vergelijken

Slimster.nl doet er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Snel tot de juiste en goedkoopste koelkast komen, werkt als volgt. In het linkermenuutje maak jij kenbaar wat je wilt en tegen welke prijs. Het overzicht van tafelkoelkasten dat je dan krijgt, voldoet helemaal aan jouw wensen. Heb jij verschillende tafelmodellen die je geschikt lijken, dan kun je ze onderling kieskeurig vergelijken om zo de knoop te kunnen doorhakken. Hiervoor vink je ze aan en druk je op ‘Vergelijk’.

Waarom een Etna tafelmodel koelkast kopen?

Een tafelmodel van Etna is in de regel 85 tot 100 centimeter hoog, ongeveer zo hoog als een tafel. Tafelmodellen zijn verkrijgbaar in inbouw, vrijstaand of onderbouw uitvoering. Bij inbouwen integreer je het toestel in het interieur door er een ombouw en meubelpaneel op te plaatsen. Onderbouw wil zeggen dat de koelkast onder het aanrecht gezet wordt, waarbij de koelkast nog wel als zodanig is te herkennen. Bij vrijstaand staat het apparaat los van de rest van de (bij)keuken. Met name bij onderbouw en inbouw is het verstandig om zeer goed op het formaat te letten.

De tafelmodel koelkasten van Etna hebben meestal het zeer zuinige energielabel A++. Echter, je dient er goed op te letten dat de ETNA koelkast voldoende ventilatieruimte heeft. Is dit niet zo, dan kan de koelkast zijn warmte niet kwijt, waardoor hij harder moet koelen en veel meer stroom gebruikt. Wist jij dat je de investering in een nieuwe, energiezuinige tafelmodel koelkast er door de lagere stroomkosten al na een paar jaar uit hebt?

De ideale ETNA tafelmodel koelkast vind je eenvoudig door alle modellen te vergelijken op Slimster.nl! Je ziet hier direct de laagste online prijzen van dit moment en bespaart dus aanzienlijk op de aankoop van jouw nieuwe tafelmodel!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen