Tafelmodel koelkast met no frost systeem kopen

Tafelmodel koelkasten met no frost systeem

Een tafelmodel koelkast past vrijwel in ieder huishouden en kan een handige aanvulling zijn op jouw apparaten. Heb jij een klein huishouden, dan is een tafelmodel vaak zelfs genoeg om je te voorzien van gekoelde producten. Heb je genoeg van het handmatig moeten ontdooien van het vriesvak? Dan zijn er nu ook tafelmodel koelkasten met no frost systeem. Het nofrost systeem houdt in dat ijsvorming geen kans krijgt. Vochtige lucht wordt meteen afgevoerd, nog voordat het de kans krijgt om ijs te worden en te hechten aan het oppervlak. Op Slimster.nl vind je een mooi aanbod aan tafelmodel koelkasten met een vriezer met no frost technologie. Je kunt deze modellen kieskeurig en snel met elkaar vergelijken om uit te komen bij de ideale tafelkoelkast. Met Slimster.nl vind jij altijd de koelkast die het best bij jou past!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Tafelmodel koelkasten met No Frost vergelijken

Een tafelmodel koelkast met nofrost systeem is een mooie keuze op witgoedgebied. Maar je kunt nog meer specificaties toevoegen die jij belangrijk vindt. Op Slimster.nl kun je de handige filter tool gebruiken om de koelkasten te selecteren die bij jou passen. Vervolgens kun je deze tafelmodel koelkasten met elkaar vergelijken, om zo bij de beste keuze uit te komen. Met Koelkast.nl koop jij altijd de juiste koelkast!

Energie: voordelen van no frost systeem

Gelukkig worden veel mensen zich tegenwoordig steeds meer bewust van hun invloed op het milieu. Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan de besparing van energie? Dan zou een tafelmodel koelkast met no frost systeem best eens iets voor jou kunnen zijn. Wat veel mensen niet weten is namelijk dat de ophoping van ijs in de vriezer niet alleen bacteriën extra kans geeft om te groeien, maar ook een negatief effect heeft op het energieverbruik. Bovendien kun je minder eten invriezen als ijsvorming een deel van het vriesgedeelte in beslag neemt, en dus is het ook op dat vlak beter om geen ijsvorming te hebben. In andere woorden: een no frost koelkast zal niet alleen jouw portemonnee, maar ook het milieu ten goede komen.

Energieklasse No-Frost koelkasten

Zoals gezegd is ijsvorming slecht voor de energiezuinigheid van jouw koelkast. Maar dat is niet het enige waarop je kunt letten. Tafelmodel koelkasten met no frost systeem komen ook nog in verschillende energieklassen, die zijn af te lezen van het label dat erop zit. Vanuit de Europese Unie zijn regels opgesteld over de minimale energiezuinigheid van onder meer tafelkoelkasten. De klasse wordt aangegeven door middel van een letter met soms een of meerdere toevoegingen. Volgens de nieuwe verdeling bij koelkasten representeert klasse A de laagste energiezuinigheid en energieklasse A+++ de hoogste energiezuinigheid. Kies dus voor een koelkast met een zo hoog mogelijk energielabel om nog eens extra te besparen bovenop de besparing die je al maakt door een no frost koelkast aan te schaffen!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen