Indesit tafelmodel koelkast kopen

Indesit tafelmodel koelkasten

De meeste mensen kiezen voor een Indesit koelkast omdat het een voordelige optie is voor een robuust apparaat waarop altijd is te vertrouwen. Het merk zet bij het ontwikkelen van haar koelkasten in op betrouwbaarheid van de apparaten, een lange levensduur in combinatie met een relatief zeer lage aanschafprijs. De Italianen hebben een keurig assortiment tafelmodel koelkasten, die qua inhoud variëren van 80 tot zo’n kleine 180 liter. Soms hebben ze een klein vriesvakje (15-20 liter) waarin bijvoorbeeld een brood, left over maaltijd, een pak ijsjes of wat ijsklontjes bewaard kunnen worden. Op deze pagina zie je het actuele aanbod Indesit tafelmodel koelkasten inclusief laagste online prijzen!

5 resultaten
Indesit INSZ 10011
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Indesit INSZ 10011 linker binnenkant
Geen reviews
€ 339,-
2 prijzen
Tafelmodel koelkast
102.1 cm
Indesit INS 921 1N
Tafelmodel koelkast , Energieklasse F , 134 l
Indesit INS 921 1N
Geen reviews
€ 333,-
2 prijzen
Tafelmodel koelkast
87.5 cm
Indesit IN TSZ 1612 1
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Indesit IN TSZ 1612 1
Geen reviews
€ 441,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
81.5 cm
Indesit INS 10011
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Indesit INS 10011
Geen reviews
€ 299,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
Indesit I55VM 1120 W 2
Tafelmodel koelkast , Vrijstaand , Energieklasse E
Indesit I55VM 1120 W 2
Geen reviews
€ 269,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
83.8 cm

Indesit tafelmodel koelkasten online vergelijken

Slimster.nl neemt jou bergen werk uit handen. Je vindt hier razendsnel de juiste tafelmodel koelkast, terwijl je zeker weet dat je er de laagste prijs voor betaalt. Zo werkt het. Jouw criteria geef je links door. Hoeveel liter koelcapaciteit wil je? Moet er een vriesvak bij? Etc. Wij schotelen jou dan een lijst voor met alle modellen die aan jouw wensen voldoen. De tafelkoelkasten die je het meest aanstaan, kun je kieskeurig op onderlinge kenmerken vergelijken via de button ‘Vergelijk’. Vervolgens kun jij een geschikte tafelmodel koelkast direct online bestellen voor de scherpste online prijs!

Een Indesit tafelmodel koelkast kopen

Er is voor zowat iedereen wel een geschikt tafelmodel van Indesit te vinden. De grotere varianten van bijna 200 liter schuren tegen kastmodellen aan en lenen zich perfect voor huishoudens van 3 personen. De kleinere tafelmodellen zijn eerder geschikt voor 1 of 2 gebruikers.

De tafelmodellen van Indesit zijn, evenals overigens die van andere merken, niet uitgerust met enorm veel functies bovenop het koelen, zoals superkoelen of een nul-graden-zone. Echter, basisvoorzieningen zoals automatisch ontdooien hebben ze vaak wel.

Mooi meegenomen: een tafelmodel is door zijn beperkte inhoud sowieso al een voordelige keuze wat betreft stroomverbruik. De tafelkoelkasten van Indesit hebben meestal het label A+ en soms zelfs A++, waarmee ze ruimschoots boven de toch al strenge Europese normen wat betreft energiezuinigheid zitten.

Vergelijk alle tafelmodellen op Slimster.nl en vind de Indesit tafelmodel koelkast die het best bij jou past. Bovendien vind je hier altijd de laagste online prijzen!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen