Severin tafelmodel koelkast kopen

Severin tafelmodel koelkasten

De koelkasten van het Duitse merk Severin nemen een speciale plaats in binnen de markt van de consumentenelektronica. De toestellen zijn van Duitse kwaliteit, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Siemens en Miele, maar worden geleverd tegen veel lagere prijzen. De prijs voor een tafelmodel van Severin is vaak maar de helft van die van andere gerenommeerde Duitse merken. De keuze in verschillende types tafelmodellen is beperkt, maar met een Severin koelkast weet je wel dat jij een state-of-the-art tafelkoelkast koopt die vele jaren meegaat.

3 resultaten
Severin RKS 8832 Retro
Tafelmodel koelkast , Energieklasse D , 108 l
Severin RKS 8832 Retro
Geen reviews
€ 369,-
2 prijzen
Tafelmodel koelkast
89.5 cm
Severin VKS 8808
Tafelmodel koelkast , Energieklasse D , 120 l
Severin VKS 8808 deurhendel
Geen reviews
€ 239,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
84.5 cm
Severin VKS 8806
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 133 l
Severin VKS 8806 binnenkant
Geen reviews
€ 338,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
85 cm

Severin tafelmodel koelkast kopen

Besluit je jouw koelkast via Slimster.nl te kopen, dan is dat een slimme keuze. Je hebt namelijk de laagste prijs garantie, aangezien wij voortdurend alle webshops checken. Hierdoor beschikt Slimster.nl ook over alle productkenmerken van alle verschillende ijskasten, waardoor je zeker weet dat jij hier tot de juiste keuze kunt komen. Hoe? Op de linkerhelft van deze pagina vul je in wat je precies verlangt en tegen welk bedrag. In het midden krijg je dan een lijst met alle tafelmodel koelkasten die hierbij matchen. De kenmerken van jouw favoriete tafel-koelkasten kun je gemakkelijk tegen elkaar afwegen. Selecteer je ze en druk je dan op ‘Vergelijk’, dan worden de specificaties namelijk schematisch naast elkaar geplaatst.

De tafelmodel koelkasten van Severin

Severin heeft een bescheiden aanbod van tafelmodel koelkasten. Vaak hebben ze een klein vriesvakje van minder dan 20 liter, dat ideaal is voor het bewaren van bijvoorbeeld een brood of het invriezen van ijsklontjes. Het Duitse merk heeft veel oog voor duurzame productie en levert nagenoeg alleen producten die minimaal het zeer energiezuinige label A+ hebben. Sommige van de tafelmodellen van Severin verbruiken nog geen 100 Kw/h op jaarbasis, waardoor ze een zeer minimale kostenpost vormen.

Een speciaal aandachtspunt van Severin bij het ontwerpen van zijn koelkasten, is de inrichting. De verschillende legplateaus en rekjes zijn altijd zo in te stellen dat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Met name bij een tafelmodel is dit zeer handig, aangezien er meestal maar zo’n 80 tot 150 liter koelruimte beschikbaar is.

Vergelijk het assortiment op Slimster.nl en vind de Severin tafelmodel koelkast die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Vervolgens kun je deze direct online kopen bij één van onze aangesloten webshops!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen