Exquisit tafelmodel koelkast kopen

Exquisit tafelmodel koelkasten

De tafelmodel koelkasten van Exquisit zijn zeer goedkoop. Afhankelijk van of er een aanbieding is, is er zelfs al een enkel model verkrijgbaar voor net iets meer dan 100 euro. Daarnaast zijn de koelkasten van dit merk zeer energiezuinig met de labels A+ of A++. Koop jij een koelkast met dit energielabel en verruil je hem voor een oude, stroomslurpende tafelkoelkast, dan heb je de aanschafprijs er al na een paar jaar uit. Een Exquisit tafelmodel koelkast is bovendien het kleinste formaat koelkast, waardoor hij het minste stroom verbruikt en het goedkoopst is in het gebruik.

2 resultaten
Exquisit KS15-4-E-040EW
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 102 l
Exquisit KS15-4-E-040EW linker voorkant
Geen reviews
€ 324,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
85 cm
Exquisit KS16-V-H-010D
Tafelmodel koelkast , Energieklasse D , 133 l
Exquisit KS16-V-H-010D
Geen reviews
€ 259,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
85 cm

Exquisit tafelmodel koelkasten online vergelijken

Online een koelkast zoeken, vergelijken en kopen is een fluitje van een cent dankzij Slimster.nl. In de linkerhelft voer je eenvoudigweg in wat je wilt hebben en voor hoeveel geld. Je krijgt dan een lijst met ijskasten die voldoen aan jouw eisen. Als je twijfelt tussen enkele modellen, kun je de productkenmerken van tot vier tafelkoelkasten handig naast elkaar laten plaatsen via de ‘Vergelijk’-knop. Zo vind je eenvoudig een Exquisit tafelmodel koelkast die bij jouw wensen past!

Goedkope maar duurzame Exquisit tafelmodel koelkast

Een keuze voor een Exquisit tafelmodel koelkast betekent een goedkope aanschaf, voor een toestel dat zuinig is in het gebruik en op duurzame wijze is gefabriceerd. Dat is niet alleen heel goed voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Het bedrijf heeft de strategische keuze gemaakt om goedkope en energiezuinige koelkasten te leveren, wat betekent dat een Exquisit koelkast normaliter niet is uitgerust met allerlei hightech snufjes.

Exquisit tafelmodel koelkast kopen met de beste deal

Slimster.nl werkt zo dat voor iedere zoekopdracht de meest recente informatie van de Nederlandse elektronica webshops voor handen is. Deze site beschikt daardoor over alle specificaties van de koelkasten, waardoor jij een zeer afgewogen keuze kunt maken. Doordat we beschikken over alle informatie rondom prijzen, aanbiedingen, levertijden, voorraden, etc., weet je ook zeker dat je bij ons het goedkoopst uit zult zijn in de zoektocht naar jouw nieuwe Exquisit tafelmodel!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen