Candy tafelmodel koelkast kopen

Candy tafelmodel koelkasten

Candy is, net zoals Zanussi en Beko, een van de populaire Italiaanse budgetmerken voor koelkasten. Met de filosofie van gebruiksgemakkelijke en robuuste apparaten voor zeer scherpe prijzen, is Candy de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de grootste koelkast merken in Europa. De Italianen hebben een puik aanbod van tafelmodel koelkasten. In grootte lopen ze aardig uiteen, van modellen rond de 80 liter tot een stuk grotere van bijna 150 liter. Het afgelopen decennium heeft het bedrijf veel geïnvesteerd in de energiezuinigheid van de koelkasten, waardoor de Candy tafelmodel koelkasten nu allemaal minimaal het energielabel A+ hebben.

1 resultaat
Candy CCTLS 544WHN
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 127 l
Candy CCTLS 544WHN voorkant
Geen reviews
€ 249,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
85 cm

Candy tafelmodel koelkasten vergelijken

Met het online vergelijken en kopen via Slimster.nl, weet je zeker dat je zo trefzeker mogelijk vergelijkt en goedkoop mogelijk koopt. Ons slimme vergelijkingssysteem beschikt namelijk over alle productkenmerken, waardoor je altijd tot de beste keuze komt. Doordat wij steeds de prijzen en aanbiedingen van webshops checken, betaal jij altijd de laagste prijs. Links vul je in wat je allemaal verlangt en eist. Daarna zie je een lijst met alle matchende Candy koelkasten. Bekijk vooral eens rustig deze lijst, een tip is om jouw favoriete Candy tafelmodel koelkasten op te schrijven. Tussen deze favorieten kun jij gemakkelijk kiezen door ze onderling kieskeurig te vergelijken op al hun specificaties via de functie ‘Vergelijk’.

De keuze voor een Candy tafelmodel koelkast

Vaak kiezen mensen voor een Candy tafelmodel koelkast als ze een huishouden van 1 of 2 personen hebben, of er een koelkast(je) bij willen. Een tafelmodel is namelijk het kleinste model koelkast. Moet jij met meer dan 2 personen een koelkast delen, dan is een tafelmodel al snel te klein. Door zijn bescheiden formaat is hij wel makkelijk als onderbouw te plaatsen onder een aanrecht, hetgeen zeer efficiënt ruimtegebruik kan opleveren. Candy levert zowel inbouw, onderbouw als vrijstaand te plaatsen tafelmodel koelkasten.

Soms hebben de tafelkoelkasten van Candy een vriesvakje (doorgaans 4 sterren) van tussen de 10 en 20 liter. Dit is groot genoeg om een (half) brood, wat ijsklontjes en een kliekje in te bewaren. Bewaar jij veel diepgevroren voedsel zoals groente, vlees, aardappelproducten en brood? Dan ben je waarschijnlijk beter uit met een koelvriescombinatie van Candy, die doorgaans een vriesvak van 40 tot zo’n 80 liter hebben.

Vergelijk hier alle Candy tafelmodellen en je vindt vast en zeker de Candy tafelmodel koelkast die aansluit bij al jouw wensen. Bovendien zie je hier direct de laagste online prijzen!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen