Pelgrim tafelmodel koelkast kopen

Pelgrim tafelmodel koelkasten

Het merk Pelgrim, afkomstig van Nederlandse bodem, heeft een keurig assortiment aan tafelmodel koelkasten. Er zijn wat kleinere types van 105 liter, terwijl het aanbod oploopt tot ruimere koelkasten van 150 liter. Enkele uitvoeringen hebben een vriesvak, doorgaans 12, 17 of 21 liter. Pelgrim probeert in te spelen op de behoeftes van alle verschillende soorten mensen. Los van de standaardfuncties die men van een tafelmodel koelkast kan verwachten, zoals zuinige LED-verlichting, doet Pelgrim er bij een aantal modellen een schepje bovenop. Zo worden ze ook geleverd met luchtvochtigheidsregeling, superkoelfunctie (waardoor de koeltemperatuur tijdelijk zakt als er producten op kamertemperatuur in de koelkast worden geplaatst) en een geluidswaarschuwing wanneer de condensor is vervuild.

3 resultaten
Pelgrim PKD35102
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Pelgrim PKD35102
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
Pelgrim PKS34088
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Pelgrim PKS34088
Geen reviews
€ 669,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
Pelgrim PKO3082
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Pelgrim PKO3082
Geen reviews
€ 749,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast

Pelgrim tafelmodel koelkasten vergelijken

Slimster.nl heeft alle denkbare productspecificaties van Pelgrim tafelmodel koelkasten voor je verzameld en beschikt over de meest recente informatie rondom prijzen, aanbiedingen en levertijden van de verschillende webshops die de koelkasten kunnen leveren. Hierdoor kun jij eenvoudig alle modellen vergelijken en de meest geschikte tafelmodel koelkast voor jouw huishouden vinden. Vervolgens koop je deze tegen de laagste online prijs bij één van de internetshops die bij ons zijn aangesloten!

Kiezen voor een Pelgrim tafelmodel koelkast

Pelgrim is een bedrijf volgens de gerenommeerde traditie van de Nederlandse consumentenelektronica. Betaalbare prijzen voor producten van hoge kwaliteit, terwijl de service en garantie onbetwist zijn. Bijzonder aspect bij alle Pelgrim-koelkasten is het design. De ontwerpers gaan aan de slag met de gedachte dat de koelkast naadloos moet passen bij de rest van het interieur, waarbij ze de eisen van gebruiksgemak en functionaliteit nooit uit het oog verliezen.

De laatste jaren heeft Pelgrim meer en meer oog gekregen voor duurzaamheid. Zo zijn de modellen allemaal energiezuinig. Doorgaans hebben de tafelmodellen het energielabel A+ of A++, maar een enkel type verbruikt zo weinig stroom dat het zelfs het label A+++ heeft. De GreenLife-serie is een mooi voorbeeld van de focus op duurzaam. De tafelkoelkasten van deze serie zijn niet alleen superzuinig in het gebruik en leveren daardoor een flinke besparing op jaarbasis op. Door de Cool & Fresh lades blijven groenten ook drie keer langer vers, waardoor veel minder voedsel weggegooid hoeft te worden.

Pelgrim tafelmodel koelkast kopen via Slimster

Een tafelmodel koelkast onderscheidt zich van een kastmodel doordat het iets kleiner is. Waar een kastmodel geschikt is voor een huishouden van 3 à 4 personen, is een tafelmodel ideaal voor 1 of 2 mensen. Ten opzichte van bijvoorbeeld een kleinere wijnkoelkast voorziet een tafelmodel wel in alle koelbehoeften van een huishouden. Een tafelmodel kun je inbouwen, is te plaatsen onder het aanrecht of kun je vrijstaand neerzetten.

Op Slimster.nl vergelijk en koop jij online jouw favoriete Pelgrim tafelmodel koelkast!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen