Schneider tafelmodel koelkast kopen

Schneider tafelmodel koelkasten

Ben jij opzoek naar een retro koelkast met de functies van nu? Dan is een Schneider tafelmodel koelkast de beste keus! Zij gebruiken namelijk innovatieve technologie, maar stoppen dit in een oud jasje door gebruik te maken van een tijdloos design. Wil jij ook ouderwets shoppen met de voordelen van nu? Vergelijk dan Schneider tafelmodel koelkasten op Slimster.nl!

4 resultaten
Schneider SCTT115VB
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 109 l
Schneider SCTT115VB
Geen reviews
€ 461,-
3 prijzen
Tafelmodel koelkast
87.3 cm
Schneider SCTT115VR
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 109 l
Schneider SCTT115VR koelkast
Geen reviews
€ 479,-
2 prijzen
Tafelmodel koelkast
87.3 cm
Schneider SCTT115VBL
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 109 l
Schneider SCTT115VBL
Geen reviews
€ 479,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
87.3 cm
Schneider SCTT115VCR
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 109 l
Schneider SCTT115VCR
Geen reviews
€ 499,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
87.3 cm

Schneider tafelmodel koelkast vergelijken

Via Slimster.nl vergelijk je eenvoudig alle Schneider koelkasten. Vergelijk bijvoorbeeld op kleur, afmetingen en op prijs, zodat je jouw gewenste koelkast vindt die voldoet aan jouw budget. Door links jouw wensen aan te vinken, krijg je op deze pagina het resultaat aan koelkasten te zien die hieraan voldoen. Door 4 van jouw favorieten koelkasten te selecteren en te klikken op ‘Vergelijk’ kan je deze 4 specifieker met elkaar vergelijken en je vind hier direct de goedkoopste aanbieder. Gemakkelijk en snel vergelijken doe je via Slimster.nl met altijd de laagste online prijs!

Over Schneider

In 1934 werd het Franse bedrijf opgericht door de 2 broers; Eugène en Adolphe Schneider. Inmiddels zijn zij een pionier in het ontwerpen van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Zij focussen zich op vormen, kleuren en materialen met een passie voor technologie. Dit maakt dan ook de koelkasten van Schneider uniek. Uiteindelijk gaat het om één ding en dat is het creëren van toestellen met karakter, die gemakkelijk in jouw dagelijkse leven passen.

Schneider werd opgericht in 1934 en het assortiment van het merk bestaat uit een retro-lijn en bieden daarnaast ook een klassieke lijn aan met onder andere Schneider ovens, Schneider kookplaten, Schneider vaatwassers en Schneider magnetrons.

Voordelen Schneider tafelmodel koelkasten

De 2 grootste voordelen van een tafelmodel koelkast van Schneider is de unieke vormgeving en de energiezuinigheid van de modellen. Zo hebben ze minimaal de energielabel A++, zodat het gebruik van de koelkast scheelt op jouw energierekening. Daarnaast hebben veel modellen een automatisch ontdooisysteem en zijn alle modellen vrijstaand, zodat jij jouw retro koelkast neer kan zetten waar jij wilt!

Zoek je een retro koelkast met een bepaalde functie? Vergelijk de Schneider koelkast ook met andere merken retro koelkasten.

Schneider retro tafelmodel koelkast kopen

Op Slimster.nl vergelijk jij kieskeurig alle retro koelkasten met elkaar. Door jouw favorieten te selecteren en op ‘Vergelijk’ te klikken, kan jij tot maximaal 4 koelkasten in één overzicht vergelijken. Bovenaan vind je dan direct de goedkoopste aanbieder waar je jouw retro koelkast kan kopen tegen de laagste online prijs. Zoek je geen retro koelkast, maar wel een modernere koelkast met ook de voordelen van nu? Kijk dan eens naar het totaalaanbod van tafelmodel koelkasten.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen