Everglades tafelmodel koelkast kopen

Everglades tafelmodel koelkasten

Koelkasten zijn er in legio verschillende merken, modellen en formaten. Kies jij voor een tafelmodel, dan is Everglades één van de beschikbare merken. Everglades is een bekend Nederlands merk voor huishoudelijke apparatuur. Het merk werd meer dan 20 jaar geleden gesticht door de familie Van Papendrecht. Dankzij het besef dat veel mensen niet graag een hoop geld uitgeven aan noodzakelijke huishoudelijke producten, is het in die tijd uitgegroeid tot één van de grotere merken voor elektronische apparatuur in Europa.

Everglades koelkasten laten zich het beste omschrijven als prijsvechter. Je haalt met een tafelmodel van dit merk een robuuste koelkast in huis zonder al te veel hightech snufjes en dat scheelt in de portemonnee. Natuurlijk zijn ze wel uitgerust met basisvoorzieningen zoals energiezuinige verlichting en een isolatie die ervoor zorgt dat producten nog een aantal uur op temperatuur blijven bij een stroomstoring.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Everglades tafelmodel koelkasten vergelijken

Op Slimster.nl vergelijk je online alle Everglades tafelmodel koelkasten. Je kunt hierbij kijken naar de verschillende specificaties, prijzen en webshops. Hier vind je voor elk huishouden een geschikte koelkast, en dat voor de laagste online prijs! Als je een geschikte tafelkoelkast hebt gevonden kun je deze met 1 klik van de muis bestellen bij de goedkoopste online webshops!

Kiezen voor een Everglades tafelmodel koelkast

Je wilt een koelkast die past bij jouw wensen. Model en formaat zijn hierin belangrijke factoren. Voor een tafelmodel van Everglades kies je wanneer je de koelkast met niet meer dan één of twee personen gebruikt. Doorgaans hebben de tafelmodellen van Everglades een inhoud van 88 tot 118 liter. Daardoor zijn ze een stuk kleiner en verbruiken ze ook veel minder stroom dan bijvoorbeeld kastmodellen of Amerikaanse koelkasten (die tot wel 550 liter gaan). De tafelkoelkasten van Everglades hebben normaliter een bescheiden vriesvak, het (zuinige) energielabel A+ of A++ en zijn vrijstaand te plaatsen.

Everglades tafelkoelkasten vergelijken

Op Slimster.nl vind je niet alleen alle tafelmodellen van Everglades die momenteel verkocht worden door de Nederlandse webshops, maar ook die van alle andere merken. De website is zo opgesteld dat je gemakkelijk kunt vergelijken en snel tot de beste keuze kunt komen. Het grote voordeel is dat je hier altijd de laatste informatie vindt wat betreft de prijzen bij de online winkels, de levertijd, speciale aanbiedingen, etc.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen