Bauknecht tafelmodel koelkast kopen

Bauknecht tafelmodel koelkasten

De Bauknecht koelkasten zijn al decennialang een vertrouwd beeld in de Nederlandse keukens. Met haar Duitse degelijkheid, zeer schappelijke prijzen en oog voor gebruiksgemak, heeft het merk haar bijzondere positie op de markt steeds weten uit te breiden. Het assortiment in tafelmodel koelkasten is niet zeer uitgebreid, maar biedt voor ieder wat wils. Zo variëren ze (flink) in inhoud (pak ‘m beet 100 tot 150 liter), vriesvak en plaatsingsmogelijkheid (inbouw, vrijstaand of onderbouw). Constante factor bij een Bauknecht tafelmodel koelkast is de energiezuinigheid: ze hebben altijd het energielabel A+ of hoger.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Bauknecht tafelmodel koelkasten vergelijken

Op Slimster.nl vind je de juiste koelkast in een handomdraai. Eerst geef je in het linkermenu aan waaraan de tafelkoelkast moet voldoen. Kosten, formaat, eventuele vriescapaciteit, etc. In het midden zie je dan een overzicht van de matchende modellen. Deze kun je het beste rustig bestuderen, eventueel met pen en papier bij de hand. Zie je meerdere geschikte Bauknecht taflemodel koelkasten? Vink ze dan aan en druk op ‘Vergelijk’. Wij zetten de productkenmerken dan overzichtelijk naast elkaar op één pagina.

Bauknecht tafelmodel koelkast voor de scherpste prijs

Bauknecht behoort tot hetzelfde concern als het merk Whirlpool. De twee koelkast giganten kunnen dankzij schaalvoordeel op het vlak van productie en distributie de prijzen een stuk lager houden dan concurrenten uit hetzelfde marktsegment. Wat betreft prijs kwaliteit verhouding is een Bauknecht tafelmodel koelkast dus een voordelige keuze.

Samen met Whirlpool kijkt Bauknecht naar intelligente ontwerp-oplossingen die tijd, geld en middelen besparen. Voorbeelden zijn de functies om bacteriegroei tegen te gaan, de luchtvochtigheid te regelen voor versbehoud en de superkoelfunctie. Let op: tafelmodellen zijn in de regel sober uitgerust wat betreft dit soort functionaliteiten. De kastmodellen of koelvriescombinaties van Bauknecht bieden op dit vlak meer mogelijkheden.

De ideale tafelkoelkast vind je via Slimster

Via de vergelijkingsfunctie van deze website kom je gegarandeerd bij de ideale koelkast terecht. Bovendien heb je hier de laagste prijs garantie. Immers, omdat wij bij ieder vergelijkingsverzoek alle webshops scannen, weten wij voortdurend de laagste prijzen en de scherpste tafelmodel koelkast aanbiedingen.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen