ATAG tafelmodel koelkast kopen

ATAG tafelmodel koelkasten

Het elektronicamerk ATAG heeft een keurig assortiment koelkasten van het type tafelmodel. Het Nederlandse merk levert toestellen die qua kwaliteit in het topsegment van de markt zitten, maar wat betreft prijs daar ver onder. In vergelijking met elektronicatoppers als Miele en Siemens, gaan de koelkasten van ATAG ongeveer net zo lang mee, zitten ze daar niet ver onder als het gaat om gebruiksgemak en technische vernuftigheden, en zijn ze zowat even zuinig. Bekijk op deze pagina alle ATAG tafelmodel koelkasten en vind de beste online aanbieding!

1 resultaat
ATAG KD63088A
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
ATAG KD63088A
Geen reviews
€ 579,-
2 prijzen
Tafelmodel koelkast
87.3 cm

ATAG tafelmodel koelkasten vergelijken

In het woud aan elektronica webshops is het lastig om handig en snel de juiste tafelkoelkast op het spoor te komen. Behalve als je kiest voor online vergelijken en kopen via Slimster.nl. Dit werkt zo. Op het gedeelte hier links klik je aan wat jij allemaal wilt. Uit het overzichtje dat vervolgens in het midden verschijnt, kun je jouw favorieten gemakkelijk kieskeurig onderling vergelijken via de knop ‘vergelijk’. Slimster.nl checkt bij ieder vergelijkingsverzoek alle Nederlandse webshops. Zo weet je zeker dat je jouw tafelmodel koelkast altijd zo goedkoop mogelijk koopt, aangezien alle prijzen altijd up-to-date zijn. Bovendien heb jij hier de grootste kans dat je perfecte ATAG tafelmodel koelkast koopt, aangezien wij jou alle productkenmerken van de verschillende ijskasten kunnen voorschotelen.

Wat jij moet weten over een ATAG tafelmodel koelkast

ATAG focust bij de productie van tafelmodel koelkasten op toestellen met een koelcapaciteit tussen de 100 en 150 liter. Vaak zijn ze onderbouw of inbouw te plaatsen en hebben ze een vriesvak tussen de 15 en 25 liter. Evenals tafelmodellen van andere merken, zijn ze in de regel sober uitgerust. Ben jij op zoek naar een koelkast met bijvoorbeeld superkoelen, anti-aanvries en nul graden zone, dan verdient het aanbeveling ook eens te kijken naar de ATAG kastmodel koelkasten.

Met een 100 tot 150 liter heb je normaliter genoeg koelcapaciteit voor huishoudens van 1 of 2 personen. Als je kiest voor een vriesvakje van 15 tot 25 liter, zal dat net genoeg zijn om enkele voedingswaren zoals een brood, ijsklontjes, pak ijsjes of wat left overs in te bewaren. Een tafelkoelkast is weliswaar bescheiden qua koel- en/of vriescapaciteit, maar het grote voordeel is dat ‘ie minder stroom verbruikt en gemakkelijk inbouw of onderbouw te plaatsen is onder jouw aanrecht.

Vergelijk alle tafelmodel koelkasten op Slimster.nl en vind de ATAG tafelmodel koelkast van jouw dromen. Deze kun je veilig en vertrouwd online kopen voor de scherpste prijs!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen