Electrolux tafelmodel koelkast kopen

Electrolux tafelmodel koelkasten

Electrolux is wereldwijd een van de grotere spelers op de koelkast markt en levert in maar liefst 150 landen. Gezien de verhouding prijs en kwaliteit, is het Zweedse merk zeer aantrekkelijk. Voor enkele honderden euro’s heb je al een tafelmodel koelkast. Het bedrijf focust daarnaast op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en design. De ontwerpers werken hierbij volgens de Scandinavische ontwerp-lijn, die functionaliteit vervlecht met gebruikservaring en een strak uiterlijk. Op deze pagina vergelijk je het actuele aanbod Electrolux tafelmodel koelkasten inclusief online prijzen!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Electrolux tafelmodel koelkasten vergelijken

Online koelkasten zoeken, vergelijken en kopen hoeft niet ingewikkeld en zenuwslopend te zijn. Via Slimster.nl ga je namelijk recht op jouw doel af. Stap 1: je klikt aan de linkerkant op deze pagina aan wat je zoal wilt. Stap 2: bekijk goed het lijstje koelkasten in het midden en klik eventueel op enkele koelkasten die jou aanstaan. Stap 3: heb jij enkele tafelkoelkasten op het oog, dan vergelijk je ze op handige wijze kieskeurig via de knop ‘Vergelijk’.

Een Electrolux tafelmodel koelkast

Het tafelmodel is één van de meest verkochte koelkast types, met name onder huishoudens van 1 of 2 personen. Meestal hebben ze zo’n 100 tot 150 liter koelinhoud, waarmee ze kleiner zijn dan kastmodellen, koelvriescombinaties en Amerikaanse koelkasten en groter dan de meeste wijnkoelkasten.

Bij de tafelmodellen van Electrolux kun je kiezen voor een vriesvakje (doorgaans 18 liter), dat net groot genoeg is voor bijvoorbeeld een pak ijsjes, diepvriesgroente, een brood of enkele kliekjes. Optioneel zijn bijvoorbeeld een ventilatiesysteem en ontdooisysteem. Handig: vaak is de draaideurrichting aan te passen, hetgeen met name bij inbouw en onderbouw koelkasten van extra toegevoegde waarde is.

Jouw Electrolux tafelkoelkast extra goedkoop

Hoe weet je zeker dat je de juiste Electrolux koelkast zo goedkoop mogelijk koopt? Door online te vergelijken en kopen via Slimster.nl. Doordat ons slimme systeem beschikt over alle productkenmerken, kunnen wij jou garanderen dat je alle informatie krijgt en zo de juiste keuze kunt maken. Bij ieder vergelijkingsverzoek scannen wij alle webshops, waardoor je altijd weet waar de laagste prijs en beste aanbieding van kracht zijn. Hierdoor koop je zeker de beste Electrolux tafelmodel koelkast voor de laagste prijs!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen