Frilec tafelmodel koelkast kopen

Frilec tafelmodel koelkasten

Ben jij opzoek naar een energiezuinig en gebruiksgemakkelijke tafelmodel koelkast? Kies dan voor een tafelmodel koelkast van het Duitse merk Frilec! Frilec vertegenwoordigt de Duitse kwaliteit en degelijkheid. De producten van Frilec onderscheiden zich met een fraai luxe design en een hoge afwerking. Let jij daarom erg op jouw portemonnee, maar je wilt toch Duitse kwaliteit? Bestel dan direct jouw Frilec tafelmodel koelkast via Slimster.nl bij één van de aangesloten webshops!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Frilec tafelmodel koelkast vergelijken

Het motto van Frilec is: “enjoy the newest”. Bij Slimster.nl vind je naast de nieuwste modellen ook andere modellen van Frilec. Door links jouw voorkeuren aan te vinken, krijg je op deze pagina een overzicht met de koelkasten die aan jouw criteria voldoen. Ook is het mogelijk om te filteren op de prijs, zodat de koelkasten binnen jouw budget vallen. Door maximaal 4 koelkasten te selecteren en te klikken op ‘Vergelijk’, kan je deze nog kieskeuriger met elkaar vergelijken. Ook zie je hier direct de aanbieder met de laagste online prijs. Bij Slimster.nl bestel je daarom Frilec tafelmodel koelkasten gemakkelijk en snel. Altijd de beste aanbieding!

Over Frilec

In 1986 zag Frilec het daglicht in Düsseldorf, Duitsland en inmiddels wordt het brede assortiment van Frilec met hoge productstandaarden aangeboden op de Europese markt. Het merk is onderdeel van Domest Import-Export wat je wellicht wel kent met de merknamen: Exquisit, Husky en Gastrocool.

De Frilec koelkasten worden binnen 24 uur geleverd aan diverse retailers en winkels in Duitsland en de Benelux. Zo kan jij zo snel mogelijk genieten van jouw tafelmodel koelkast. Daarnaast zijn zij zo overtuigd van de Duitse kwaliteit dat zij jouw 5 jaar garantie kunnen bieden.

Tevens heb je bij Frilec geen onnodige kosten, want zij bieden naast de garantie ook op al hun producten een omruilservice. Door een kapot onderdeel of apparaat om te ruilen bespaar je namelijk op tijd en moeite.

Naast koelkasten levert Frilec ook Frilec fornuizen, Frilec kookplaten en Frilec vriezers.

Voordelen Frilec tafelmodel koelkast

Zoals al eerder verteld is een belangrijke pijler voor Frilec de energiezuinigheid van hun modellen. Zo hebben de modellen minimaal energieklasse A++. Daarnaast is het doel van Frilec om jouw leven comfortabeler te maken met Duitse kwaliteit tegen een Duitse prijs. Bepaalde modellen hebben een automatisch ontdooisysteem en andere hebben weer een dooiwaterafvoer. Geef gerust jouw wensen links aan, Frilec heeft voor ieder wat wils.

Frilec tafelmodel koelkast kopen

Je vind allerlei Frilec koelkasten op Slimster.nl, waarvan de overeenkomst tussen de modellen de energiezuinigheid is. Weet je wat je ook bij elk model vindt? De laagste online prijs via Slimster.nl, want hier kan je eenvoudig Frilec maar ook andere merken koelkasten vinden en met elkaar kieskeurig vergelijken. Die koop je natuurlijk bij de beste aanbieder. Dit doe je allemaal online op Slimster.nl.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen