AEG tafelmodel koelkast kopen

AEG tafelmodel koelkasten

AEG is in vele opzichten een groot merk, maar hanteert hiervoor maar kleine prijzen. De tafelmodel koelkasten van het Duitse merk zitten in de (sub)top van de markt qua levensduur, gebruiksgemak en energiezuinigheid, terwijl de prijs voor aanschaf in het middensegment ligt. Als zeer populair witgoedmerk heeft AEG een uitgebreid assortiment aan tafelmodel toestellen. Met een koelinhoud van tussen de 100 en 180 liter zijn ze vooral geschikt voor 1 tot 2 persoons huishoudens. Enkele modellen zijn uitgerust met een 18 liter vriesvak, dat net groot genoeg is om een brood, wat kliekjes, ijsklontjes of een pak ijsjes in te bewaren. Bekijk op deze pagina alle AEG tafelmodel koelkasten die momenteel te koop zijn!

1 resultaat
AEG SFB682E1AF
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
AEG SFB682E1AF
Geen reviews
€ 657,-
3 prijzen
Tafelmodel koelkast
81.5 cm

AEG tafelmodel koelkasten online vergelijken en kopen

Het online zoeken, vergelijken en kopen van een tafelkoelkast is nergens zo gemakkelijk als op Slimster.nl. Hoe dan? Links klik je simpelweg aan wat jij allemaal verlangt. Dan krijg je een lijstje met alle mogelijk geschikte AEG tafelmodel koelkasten, neem dit rustig eens door. Heb jij een aantal favoriete koelkasten? Vergelijk ze dan handig kieskeurig onderling op hun kenmerken via de ‘Vergelijk’-knop. De laagste prijs gevonden? Bestel dan bij de goedkoopste webshop!

Waarom jij kiest voor een tafelmodel van AEG

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een tafelmodel van AEG. Het merk is onderscheiden door de Europese Commissie wegens zijn inspanningen om de energiezuinigheid te verbeteren. Dat is te zien in alle AEG koelkasten, aangezien de tafelmodellen eigenlijk altijd de zeer zuinige energielabels A+ of A++ hebben. Goed voor het milieu, en om tientallen euro’s per jaar op jouw stroomrekening te besparen.

Hoewel AEG de prijs laag houdt, gaat het mee in de technische innovaties van de luxemerken. Toestellen van het merk kunnen bijvoorbeeld zijn voorzien van Twintech NoFrost om het vocht- en vitaminegehalte van levensmiddelen te behouden, en Coolmatic en Frostmatic om nieuwe producten in de koelkast snel op koeltemperatuur te brengen. Overigens hebben tafelmodel koelkasten in de regel wat minder van dit soort innovaties als kastmodellen, koelvriescombinaties en Amerikaanse koelkasten.

Vergelijk op deze pagina het complete assortiment en vind de AEG tafelmodel koelkast die past in jouw huishouden. Zoek je de laagste online prijs? Op Slimster.nl krijg je direct een overzicht van de prijzen van onze aangesloten webshops!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen