Inventum tafelmodel koelkast kopen

Inventum tafelmodel koelkasten

Het familiebedrijf Inventum kent een rijke historie van meer dan een eeuw. Al vanaf vroeg in de twintigste eeuw blinkt het merk uit op het gebied van design en innovatie. Alle koelers en koelkasten kennen een luxe afwerking en zijn vooruitstrevend qua moderne technologieën en duurzaam energieverbruik. Inventum koelkasten bieden de consument een fantastische prijs/kwaliteitsverhouding. Je kunt er zeker van zijn dat je een zeer robuuste en duurzame koelkast koopt, zonder daarvoor teveel te betalen.

1 resultaat
Inventum KV550B
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 113 l
Inventum KV550B
9,2
45 reviews
€ 259,-
4 prijzen
Tafelmodel koelkast
84.5 cm

Inventum tafelmodel koelkasten vergelijken

Op Slimster.nl vind je verschillende tafelmodel koelkasten van Inventum. Om jou te helpen bij het vinden van de koelkast die helemaal aan jouw wensen en verlangens voldoet kun je bij ons alle modellen gemakkelijk kieskeurig vergelijken. Je kunt vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wanneer je een geschikte Inventum tafelmodel koelkast hebt gevonden kun je deze voordeling en veilig online bestellen bij één van onze aangesloten webshops. Slimster.nl helpt je verder!

Inventum tafelmodel koelkast voor de laagste prijs

De meeste modellen bevatten een handgreep en een interieur van roestvrij staal (RVS). Bovendien is een koelkast van Inventum inpasbaar in elke keuken of andere ruimte. De draaideuren zijn namelijk in te stellen in willekeurige draairichting, dus links- of rechtsom. Met scores van A+ en A++ scoort Inventum bijzonder goed op energiegebruik, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over hoge stroomkosten.

De koelkasten van Inventum kenmerken zich door één grote groentelade. Zo kun je ook de langere groentes, zoals komkommer en prei, makkelijk bewaren. De verschillende tafelmodellen hebben een inhoud die loopt van ongeveer 85 tot 160 liter. Daarmee zijn ze ideaal voor 1- of 2-persoons huishoudens.

Inventum tafelmodel koelkasten kopen via Slimster

Op Slimster.nl kun je gemakkelijk de verschillende merken en types tafelmodel koelkasten vergelijken. Door het aanvinken van de door jou gewenste eigenschappen en prijs, zie je snel een overzichtelijke lijst met merken, prijzen en energieklassen. Door middel van een klik op één van de termen, wordt de lijst voor jou op volgorde gezet.

Wil je een aantal koelkasten (maximaal 4 stuks) vergelijken op hun specifieke kenmerken? Vink deze dan aan en druk op de 'vergelijk' knop. Slimster.nl plaatst de modellen dan handig naast elkaar, waardoor jij vliegensvlug ziet waarin de koelkasten van elkaar verschillen. En wat voor jou het perfecte model is.

Klik je door op een bepaalde tafelkoelkast, dan krijg je te zien welke internetwinkels hem leveren, wat daar de prijs is, of ze een speciale aanbieding hebben en of hij spoedig is te leveren. Heb je jouw keuze gemaakt, dan ben je nog slechts één muisklik verwijderd van het bestelproces bij de webshop in kwestie.

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen