Tafelmodel koelkast met vriesvak kopen

Tafelmodel koelkasten met vriesvak

Ben jij op zoek naar een tafelmodel koelkast met vriesvak? Op deze pagina vind je ons gehele assortiment met tafelmodel koelkasten met vriesvak. Zowel Zanussi, Everglades als Exquisit kunnen jou perfect van dienst zijn met dit type koelkasten. Het handige aan dergelijke koelkasten is dat ze compact zijn, maar dat je tegelijkertijd alle functies in één hebt. Deze koelkasten zijn dan ook perfect geschikt voor de kleinere huishoudens, zoals bij studentenkamers.

4 resultaten
Smeg FAB10LBL5
Tafelmodel koelkast , Energieklasse E , 122 l
Smeg FAB10LBL5 voorkant
Geen reviews
€ 729,-
4 prijzen
Tafelmodel koelkast
97 cm
Severin RKS 8832 Retro
Tafelmodel koelkast , Energieklasse D , 108 l
Severin RKS 8832 Retro
Geen reviews
€ 369,-
2 prijzen
Tafelmodel koelkast
89.5 cm
Liebherr SUIB 1550 Premium
Tafelmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse C
Liebherr SUIB 1550 Premium binnenkant
Geen reviews
€ 1649,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
82 cm
Liebherr UIKP 1550 Premium
Tafelmodel koelkast , Onderbouw , Energieklasse E
Liebherr UIKP 1550 Premium
Geen reviews
€ 1449,-
1 prijs
Tafelmodel koelkast
82 cm

Tafelmodel koelkasten met vriesvak vergelijken

Wil jij tafelmodel koelkasten met vriezers onderling vergelijken? Je doet dat op deze pagina. Selecteer op deze pagina koelkasten die jouw interesse wekken en klik op ‘vergelijken’. Nu vergelijk je de koelkasten kieskeurig op gedetailleerd niveau. Je kunt dit per keer met maximaal vier modellen doen, zodat jij snel weet welke koelkast je wilt kopen! Heb jij een favoriet model gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk online kopen. Bij Slimster.nl vind je namelijk de laagste online prijs!

Over een tafelmodel koelkast

Een tafelmodel koelkast is doorgaans niet erg groot. Deze is in de regel 85 centimeter hoog en 60 centimeter diep. Wanneer we het over de breedte hebben, kan worden gesteld dat deze doorgaans tussen de 45 en 60 centimeter is. Er kan qua inhoud 120 tot 140 liter in een tafelmodel koelkast.

Voordelen tafelmodel koelkast met vriesgedeelte

“Klein, maar fijn!”, zo luidt het spreekwoord en over tafelmodel koelkasten met een vriesvak kan zonder meer hetzelfde gezegd worden. Niet alleen kun je deze koelkast overal gemakkelijk onder plaatsen, je kunt boven de koelkast ook nog het nodige kwijt. We schetsen twee optionele scenario’s: in het eerste plaats je jouw koelkast in de bijkeuken en plaats je hier boven nog een ander keukenapparaat. Zo bespaar je ruimte! In het tweede scenario plaats je jouw koelkast onder het werkblad in de keuken, zodat je een volledig geïntegreerde keuken krijgt. Een inbouwkoelkast met vriesvak valt dan ook overal in huis te plaatsen!

  • Bespaar ruimte
  • Overal in huis te plaatsen
  • Koelkast en vriezer in één

Sterrensysteem vriezer

Bij iedere vriezer hoort een sterrensysteem. Het vriesgedeelte kan 1 tot en met 4 sterren krijgen en hiermee wordt gedoeld op hoe koud deze kan worden. Hoe kouder het vriesvak, hoe langer je producten kunt bewaren. Ontdek de mogelijkheden per ster:

★☆☆☆ Alleen de mogelijkheid ijsblokjes in te vriezen.

★★☆☆ Bevroren levensmiddelen enkele dagen bewaren.

★★★☆ Bevroren levensmiddelen enkele weken bewaren.

★★★★ Mogelijkheid levensmiddelen in te vriezen.

Geen behoefte aan een vriesvak? Bekijk dan hier de tafelmodel koelkasten zonder vriesvak!

Ben jij op zoek naar de beste tafelmodel koelkast?
Bekijk beste tafelmodellen