Siemens keramisch fornuis kopen

Siemens keramische fornuizen

Ook voor nieuwe keramische fornuizen van Siemens kun je bij Slimster terecht. Siemens heeft een rijke historie en is opgericht in Berlijn in het begin van de 19e eeuw. Hierdoor heeft Siemens veel ervaring in het vervaardigen van gebruiksvriendelijke producten. Keramische fornuizen werken door middel van elektriciteit. Onder de keramische plaat vinden we metalen spiralen die de plaat verwarmen. Zo worden de pannen vervolgens verhit. Door dit directe contact gaat er veel minder energie verloren dan bij het open vuur van een gasfornuis. Ook maak je een keramisch gasfornuis veel makkelijker schoon. Vergelijk alle Siemens keramische fornuizen kieskeurig bij Slimster en vind beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten
Siemens iQ300 HK9R3A250
Keramisch , Energieklasse A , 85 cm
Siemens iQ300 HK9R3A250
Geen reviews
€ 649,-
3 prijzen
Keramisch
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)
Siemens iQ300 HK9R3A220
Keramisch , Energieklasse A , 85 cm
Siemens iQ300 HK9R3A220
Geen reviews
€ 619,-
2 prijzen
Keramisch
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)

Keramische fornuizen van Siemens vergelijken

Voor het vergelijken van keramische fornuizen en het vinden van de beste prijs kun je bij Slimster terecht. Links vind je het filter, waar je al jouw voorkeuren op kunt geven voor een keramisch fornuis. Kies het budget, de afmetingen of de eventuele extra functies die je graag zou willen hebben. De resultaten vind je direct op deze pagina. Naast de Siemens keramische fornuizen kun je ook andere merken selecteren. Vink de geschikte fornuizen aan en klik op vergelijken. Je vindt tevens de laagste prijs in het prijsoverzicht dankzij de aangesloten winkels.

Assortiment Siemens keramische fornuizen

Siemens heeft verschillende keramische fornuizen op de markt gebracht. Van een betaalbaar budgetmodel met 4 kookzones tot een geavanceerd rvs fornuis met het zuinige A+++ energielabel. Een elektrische oven is standaard aanwezig, evenals een digitaal display. De modellen in het hoger segment beschikken over meer mogelijkheden dan de budgetmodellen. Start snel met vergelijken en vind de beste prijs voor een Siemens keramisch fornuis.

Benieuwd naar de beste keramische fornuizen?
Beste keramische fornuizen