Pelgrim keramisch fornuis kopen

Pelgrim keramische fornuizen

Op zoek naar een nieuw keramisch fornuis van Pelgrim? Het Nederlandse merk Pelgrim heeft diverse kookoplossingen voor iedere consument. Pelgrim bestaat bijna 100 jaar en, alhoewel het inmiddels eigendom is van ETNA, maakt nog steeds diverse kookapparatuur onder de eigen naam. Pelgrim is dan ook een veelgekozen merk in Nederland en dat is niet voor niets. Gebruiksvriendelijkheid, design en kwaliteit komen samen in een reeks producten die een aanwinst zijn voor iedere keuken. Bij Slimster.nl vind je altijd het meest actuele aanbod Pelgrim keramische fornuizen!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Pelgrim keramische fornuizen vergelijken

Je kunt de keramische fornuizen van Pelgrim met elkaar vergelijken op onze website. Geef je voorkeuren op via het filter links op het scherm. Kies bijvoorbeeld de afmetingen, het soort oven of het aantal kookzones. Ook kun je andere merken aanvinken voor een vergelijking met de fornuizen van Pelgrim. De resultaten op deze pagina kun je met elkaar vergelijken. Je vindt de laagste prijs direct in het prijsoverzicht. Door kieskeurig te vergelijken via Slimster vind jij beslist de beste online aanbieding voor jouw nieuwe kookfornuis!

Assortiment keramische fornuizen van Pelgrim

Pelgrim heeft vrijstaande keramische fornuizen in het assortiment. De modellen beschikken over een wokbrander en een elektrische oven dat voorzien is van een grillfunctie. Standaard komen ze met een opberglade onder de oven, waar je diverse keukenaccessoires in kunt opslaan. De kookzones hebben verschillende standen en beschikken over minimaal energieklasse A. Ook functies als een timer, digitaal LED display en flexibele kookzones kunnen tot de mogelijkheden behoren. Start vandaag nog met vergelijken en kies de beste aanbieding voor de laagste prijs.

Hoewel keramisch koken bij veel mensen populair is kleeft er ook een nadeel aan. De kookzones blijven namelijk vaak nog lange tijd warm na het koken en het duurt wat langer voordat de temperatuur reageert op jouw instellingen. Tegenwoordig kiezen veel mensen liever voor inductie of het koken op gas.

Benieuwd naar de beste keramische fornuizen?
Beste keramisch fornuis van 2023