ETNA keramisch fornuis kopen

Etna keramische fornuizen

Ben je op zoek naar een nieuw keramisch fornuis? Kijk dan eens naar het assortiment van het Nederlandse merk ETNA. Dit bedrijf is enkele jaren geleden gefuseerd met de merken ATAG en Pelgrim. Hierdoor is ETNA een grote speler op de markt geworden. Veel Nederlandse huishoudens hebben apparatuur van ETNA in de keuken en dat is niet voor niets. Dit merk staat voor betrouwbaarheid, design en gebruikgemak. Dit zien we terug bij de keramische fornuizen van ETNA. Het zijn complete modellen met vele extra's aan boord.

1 resultaat
ETNA FKV761WIT
Keramisch , Energieklasse A , 87.4 cm
ETNA FKV761WIT
0 reviews
€ 499,-
1 prijs
Keramisch
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)

Keramische fornuizen van ETNA vergelijken

Je vindt de goedkoopste ETNA keramische fornuizen via Slimster. Wij werken samen met een groot aantal winkels en kunnen je daardoor gelijk de actuele prijs tonen. Zo kun je direct de beste aanbieding selecteren. Via het filter links op de pagina selecteer je al jouw voorkeuren waar een nieuw keramisch fornuis aan moet voldoen. De resultaten geven we op deze pagina weer. Zijn er meerdere geschikte fornuizen? Zet er snel een vinkje voor en klik op de vergelijk knop. Per ETNA keramisch fornuis geven we de prijs weer. Zo hoef je beslist nooit teveel te betalen.

ETNA keramisch fornuis eigenschappen

De ETNA keramische fornuizen zijn voorzien van 4 kookzones. Het grote voordeel van keramisch koken is het schoonhouden van je fornuis. Het kookoppervlak is voorzien van een glazen plaat zonder uitstekende delen. Dit houd je gemakkelijk schoon. Veel modellen zijn voorzien van een digitaal display met extra informatie over het kookproces. De indicatoren geven per kookzone de restwarmte aan. Zo weet je direct of de plaat nog warm is.

Elk keramisch fornuis van ETNA is voorzien van een elektrische oven met verschillende standen. Zo tover je in een handomdraai de lekkerste maaltijden op tafel. Gebruik snel het filter om een nieuw keramisch fornuis van ETNA te vinden.

Kenmerken ETNA keramisch fornuis

  • Van Nederlandse bodem
  • Makkelijk schoon te maken
  • Standaard met vele extra functies
  • Inclusief elektrische oven
Benieuwd naar de beste keramische fornuizen?
Beste keramische fornuizen