Bosch keramisch fornuis kopen

Bosch keramische fornuizen

Ben je op zoek naar een nieuw keramisch fornuis van Bosch? Dit Duitse merk heeft verschillende keramische fornuizen in het assortiment. Bij het keramisch koken komt de warmte uit een keramische plaat. Deze wordt warm door metalen spiralen die door elektriciteit worden verwarmd.

Alhoewel er een aparte groep in de meterkast voor keramisch koken moet worden geplaatst, is keramisch koken zuiniger en veiliger dan koken op gas. Er gaat minder energie verloren en een vlam in de pan krijgen is niet mogelijk. Ook maak je een Bosch keramisch fornuis zeer gemakkelijk schoon. Zoek je een nieuw keramisch fornuis, kijk dan zeker eens kieskeurig naar het onderstaande assortiment van Bosch.

2 resultaten
Bosch Serie 4 HKR39C250
Keramisch , Energieklasse A , 85 cm
Bosch Serie 4 HKR39C250
9,1
6 reviews
€ 649,-
6 prijzen
Keramisch
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)
Bosch Serie 4 HKR39C220
Keramisch , Energieklasse A , 85 cm
Bosch Serie 4 HKR39C220
Geen reviews
€ 643,-
2 prijzen
Keramisch

Bosch keramische fornuizen vergelijken

Een Bosch keramisch fornuis vind je gemakkelijk via Slimster. Geef al jouw voorkeuren op via het filter aan de linkerkant van het scherm. Selecteer bijvoorbeeld de afmetingen, de kleur en het aantal pits. Alle modellen die aan jouw voorkeuren voldoen geven we op deze pagina weer. Selecteer de modellen en klik op de vergelijk knop om de verschillende Bosch keramische fornuizen direct met elkaar te vergelijken. Per model vind je direct de laagste prijs in het prijsoverzicht. Zo hoef je beslist nooit teveel te betalen.

Eigenschappen van een Bosch keramisch fornuis

Als één van de weinige merken heeft Bosch een compleet aanbod van keramische fornuizen. Van een budgetmodel met 4 pits en een elektrische oven tot een zeer compleet RVS vrijstaand keramisch fornuis met 10 verwarmingssystemen en extra's als een display, 3D Hetelucht Plus, energieklasse A+ en een Eco-systeem. Door het ruime aanbod zul je altijd een geschikt keramisch fornuis van Bosch vinden. Gebruik snel het filter en kies de beste deal.

Benieuwd naar de beste keramische fornuizen?
Beste keramische fornuizen