Beko keramisch fornuis kopen

Beko keramische fornuizen

Op zoek naar een nieuw keramisch fornuis van Beko? Het Turkse merk Beko behoort al jaren tot de top van Nederland op het gebied van huishoudelijk apparatuur. Wil jij hygiënisch en veilig koken? Kijk dan eens naar de keramische fornuizen van Beko. Bij keramisch koken worden de pannen warm door de keramische plaat. Deze plaat bevat metalen spiralen die door middel van elektriciteit worden verwarmd. Keramisch koken is zeer hygiënisch. Je maakt de plaat simpel schoon met een doekje als deze is afgekoeld.

Ook kun je veilig koken, doordat er geen vlam aan te pas komt. De vlam kan nooit in de pan slaan. Wel moet er een aparte groep in de meterkast worden geplaatst voor een Beko keramisch fornuis. Bij Slimster vergelijk je alle modellen kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten

Beko GM17300GXNS

Keramisch , 5 zone(s) , Energieklasse A+++
Beko GM17300GXNS
€ 1289,-
Keramisch

BEKO keramische fornuizen vergelijken

Zoek jij een keramisch fornuis van Beko? Dan wil je deze natuurlijk zo goedkoop mogelijk op de kop kunnen tikken. Slimster is daarbij een goede hulp. Je vindt gemakkelijk een keramisch fornuis door het filter aan de linkerkant te gebruiken. Hier kun je diverse voorkeuren opgeven waar jouw nieuwe model aan zal moeten voldoen. De geschikte modellen aan de hand van jouw voorkeuren worden op deze pagina weergegeven en kun je direct met elkaar vergelijken. Heb je een keuze kunnen maken? Wij tonen je direct de goedkoopste prijs.

Beko keramisch fornuis eigenschappen

Alhoewel een keramisch fornuis vaak duur in de aanschaf is, valt dit bij de Beko keramische fornuizen erg mee. Dit betaalbare merk maakt keramisch koken voor iedereen bereikbaar. Vrijwel alle keramische fornuizen beschikken over 4 kookzones. 3D cooking is beschikbaar bij sommige modellen, om verschillende gerechten tegelijk klaar te kunnen maken. Standaard komen de Beko keramische fornuizen met een elektrische (grill)oven met een glazen deur. Een Beko keramisch fornuis koop je het voordeligst via Slimster. Start met vergelijken en kies de beste aanbieding.

Benieuwd naar de beste keramische fornuizen?
Beste keramische fornuizen