• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 83.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Badkamer uitbouwen

Heb je altijd al een grotere of luxe badkamer willen hebben? Of wil je graag een tweede badkamer toevoegen aan je woning? Je kan een stuk aanbouwen aan je bestaande badkamer of een nieuwe uitbouw als badkamer inrichten. Voordat je tot actie overgaat, is het goed om te bedenken wat je verwacht van je nieuwe badkamer.

badkamer uitbouwen
uitbouw badkamer
aanbouw badkamer

Kosten badkamer uitbouwen

Wil je meer ruimte in je badkamer? Dan is een aanbouw aan je badkamer een ideale oplossing. Een badkamer aanbouw brengt wel de nodige kosten met zich mee. De prijs van een badkamer uitbouw is afhankelijk van de afmetingen, de materiaalkeuze en de afwerking. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel de uitbouw op te laten leveren, of de badkamer helemaal af te werken.

Ben je op zoek naar de prijzen van een badkamer uitbouw? We kunnen een schatting geven van de algemene uitbouw kosten. Voor een exacte uitbouw prijs voor de badkamer vraag je gratis offertes aan via Slimster.

Prijzen vergelijken voor badkamer uitbouwen
Prijsopbouw badkamer uitbouw 1. Materiaalkosten
2. Plaatsingskosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Inspiratie voor uitbreiding badkamer

Een grote en comfortabele badkamer zorgt voor meer woonplezier en ontspanning. Het uitbouwen van je badkamer betekent vaak ook een waardestijging van je woning. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met een aanbouw? Bekijk dan de verschillende aanbouw voorbeelden. Om meer inspiratie op te doen wat betreft de inrichting van de badkamer kan je verschillende badkamer ideeën bekijken.

Vergunning nodig voor uitbouw?

Het uitbouwen van een badkamer vereist in bepaalde gevallen een omgevingsvergunning. Ligt je badkamer aan de voorkant van je huis? Dan heb je altijd een vergunning nodig voor een aanbouw. Plaats je een uitbouw met 2 verdiepingen? Ook dan is vrijwel altijd een vergunning vereist. Ontdek meer informatie over uitbouw vergunningen.

Nieuwe ruimte creƫren voor badkamer

Ga je jouw huidige badkamer vergroten met een aanbouw? Of creëer je een badkamer op een nieuwe plek? Denk je erover om de badkamer te verplaatsen, denk dan goed na over de volgende vragen:

  • Hoeveel gaat het kosten om de badkamer te verplaatsen?
  • Welke plek is het meest praktisch voor de badkamer?

We raden je aan om deze vragen te bespreken met een uitbouw-expert, zodat je zeker weet dat je de badkamer op de juiste plek in huis laat plaatsen.

Slim besparen op de kosten? Schakel de hulp in van een regionale vakman en houd de reiskosten in de hand. Een andere manier om slim te besparen, is door zelf het afval af te voeren.

Beste aanbouw-specialist vinden

Wil je binnen nu en een jaar je badkamer gaan uitbouwen of een hele nieuwe badkamer plaatsen? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster en vergelijk regionale bedrijven

Vrijblijvend uitbouw-offertes vergelijken
Roiet Bouwbedrijf
Friese Aannemers Bedrijf & Rocel
De Aanbouw Expert
Bouwbedrijf van de Water
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal
Meer informatie over badkamers?
Badkamer prijzen Badkamer prijzen
Badkamer voorbeelden Badkamer voorbeelden