• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Dordrecht

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Dordrecht

Beste stucadoor, Wij willen graag onze nieuwbouw woning laten stucen. De woning wordt door de aannemer...

Beukenlaan, Papendrecht

In de woning is een structuur muur . Deze moet glad gemaakt worden om te kunnen behangen. Er zitten balken...

Da Costastraat, Zwijndrecht

We vervangen deze week ons oude stuc op riet keukenplafond voor stucplaten. Deze moeten dan alleen nog...

Ceramstraat, Dordrecht

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Dordrecht

Bent u net in een nieuwe woning in Dordrecht getrokken en zitten de wanden vol oneffenheden? Of woont u al langere tijd in Dordrecht en zijn uw wanden en plafonds inmiddels aan een opknapbeurt toe? Voor het stuken van uw muren moet u bij de stukadoorsbedrijven van Stukadoors.com zijn. Wij werken nauw samen met speciaal geselecteerde stukadoors en stucadoorsbedrijven uit heel Nederland en België. Deze voldoen allen aan onze strenge eisen op het gebied van materialen, vakmanschap en de scherpste prijzen. Zo kunt u bij ons heel voordelig uw wanden en plafonds weer glad en egaal maken. De perfecte basis voor een verdere afwerking. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt ook kiezen voor een afwerking met sierpleister door onze experts. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat vele designs mogelijk zijn, onder andere spachtelputz en schuurwerk.

Stucwerk, pleisterwerk of spuitwerk?

Deze 3 technieken gebruiken we tijdens het stuken. Voor nieuwbouwwoningen of muren met kleine oneffenheden is spuitwerk ideaal. Bij deze goedkope manier van stuken brengen wij met de zogenaamde “spackspuit” een klein laagje aan op uw muren. Zo worden deze weer glad en egaal. Voor oudere woningen met grotere oneffenheden zijn de andere technieken een betere oplossing, waarbij pleisterwerk ook geschikt is voor buitenmuren. Daarnaast zijn stucwerk, en met name pleisterwerk, een geschiktere basis voor een afwerking met sierpleister.

5 gratis offertes in de regio Dordrecht

Bent u benieuwd naar de prijs van een stukadoorsbedrijf in Dordrecht? Via Stukadoors.com vergelijkt u eenvoudig verschillende prijzen bij gecertificeerde en gespecialiseerde bedrijven in uw regio. Vraag gelijk uw 5 gratis offertes aan door het onderstaande formulier in te vullen en kom vandaag nog in contact met een betrouwbaar stucadoorsbedrijf. Onze stukadoors in de omgeving van Dordrecht sturen u vrijblijvend 5 offertes toe. Zo kunt u direct onze lage prijzen zelf ervaren. Bent u verder benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Onze stukadoors komen graag bij u langs voor persoonlijk advies. Zo kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen. Het beste stucwerk tegen de scherpste prijzen vindt u bij Stukadoors.com.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Dordrecht

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal