Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Terrastone prijzen

Terrastone prijzen

Stukadoor offerte
Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 550,- Maximale kosten € 2.250,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 1.250,-
Gemiddelde prijs terrastone tot 50m2.

Een uniek effect op je muren, plafond of vloeren creëer je met behulp van terrastone. Je kan veelvuldig variëren met dit sierpleister; van drukke, kleurige tekeningen tot rustige wandafwerkingen. Lees verder om te ontdekken wat terrastone precies is en wat de kosten zijn van deze sierpleister.

Kenmerken terrastone

  • Variatie in afwerking mogelijk

Wat kost terrastone?

Gemiddelde prijs terrastone

Werkzaamheden stukadoor Prijs per m2*
Terrastone aanbrengen € 55

* Gemiddelde prijs, incl. materiaal, btw en arbeidskosten.

De prijs van terrastone is afhankelijk van enkele factoren, zoals het aantal m2 dat je laat stucen. Ook de stukadoors kunnen onderling in prijs verschillen. De terrastone kosten zijn lager dan het aanbrengen van tadelakt of beton ciré, terwijl je een soortgelijk effect creëert. Bekijk de gemiddelde prijzen van terrastone per vierkante meter. Liever de exacte prijs weten?

Terrastone prijzen vergelijken
terrastone stuc
Meer voorbeelden bekijken?

Wat is terrastone?

Terrastone is een hoogwaardig sierpleister met een prachtige uitstraling. Het sierpleister is waterdicht en gemaakt van diverse mineraalstoffen. Met terrastone is geen muur, vloer of plafond hetzelfde. Een variatie in pigment, de korrelgrootte, aanbrengtechniek en afwerking zorgt keer op keer voor een ander resultaat. Het sierpleister is bruikbaar in veel ruimtes, maar vooral populair in badkamers.

Prijsopbouw terrastone stucen

Materiaal
Arbeid
Voorrijkosten
Afval

Materiaalkosten terrastone stuc

De terrastone prijs is voor een deel afhankelijk van het materiaal. Terrastone kan op verschillende manieren worden toegepast, maar de sierpleister geeft hoe dan ook een exclusief effect. Je hebt de keuze uit een rustige of drukke uitstraling, meerdere pigmenten en verschillende korrelgroottes. Laat je adviseren door een vakkundige stukadoor over de mogelijkheden om terrastone in jouw woning te gebruiken.

Terrastone laten aanbrengen door vakman

Wil je terrastone muren in je badkamer, keuken of ergens anders in je woning? Schakel de hulp in van een ervaren stukadoor, zodat je kunt genieten van een vakkundig gestucte badkamer of keuken. De arbeidskosten van terrastone aanbrengen kunnen wel per stukadoor verschillen, aangezien iedere vakman zijn eigen uurtarief hanteert. We raden daarom altijd aan om meerdere offertes te vergelijken, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Besparen op de voorrijkosten Bij Slimster brengen we je alleen in contact met stukadoors die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten altijd eenvoudig in de hand.

Gratis stucwerk-offertes vergelijken

Vraag stukadoor offertes aan via Slimster en kom in contact met vakkundige stukadoors die in jouw regio werken. Vergelijk de verschillende stukadoors op basis van prijs en kwaliteit, en beslis zelf welke stukadoor het beste bij jou past.

Direct 674 stukadoors vergelijken

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal