Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Microbeton en microcement

Microbeton en microcement prijzen

Stucwerk offerte
Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 1.200,- Maximale kosten € 5.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.500,-
Gemiddelde prijs microcement tot 50m2.

WIl jij graag een betonlook aanbrengen op een oppervlak die veel belast gaat worden? Laat dan microbeton of microcement aanbrengen. Dankzij de hardheid kan dit betonstucwerk bijvoorbeeld ook goed gebruikt worden voor vloeren.

Kenmerken microcement

  • Waterdicht
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Goed belastbaar
  • Naadloos

Wat kost microbeton per m2?

Gemiddelde prijs microbeton per m2

Werkzaamheden stukadoor
Prijs per m2*
Microbeton of microcement aanbrengen € 120

*Gemiddelde prijs microcement, incl. materiaal, btw en arbeidskosten.

De kosten van microbeton of microcement zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de dikte van de stuclaag en het uurtarief van de stukadoor. Bekijk de gemiddelde kosten van dit microbeton. Liever de exacte prijs weten?

Microbeton prijzen vergelijken
microcement vloer
Meer inspiratie opdoen?

Wat is microbeton of microcement?

Microbeton en microcement zijn duurzame, slijtvaste afwerkingen. Dankzij hun hardheid zijn ze ideaal toepasbaar op plekken die veel belast worden, zoals vloeren. Dit betonstucwerk is tevens waterafstotend en daardoor te gebruiken in natte ruimtes, zoals de badkamer.

Verschil microcement en microbeton?

Microbeton en microcement hebben dezelfde eigenschappen. Het enige verschil is dat microbeton sterker en dikker is, en daarom geschikt is voor plekken die intensief worden gebruikt.

Microcement in badkamer

Microcement is erg geschikt voor de badkamer. Het materiaal is sterker dan betonstuc, maar ook naadloos en waterafstotend.

Microcement in keuken

Op zoek naar een unieke keuken? Ga voor een microbeton aanrechtblad of keuken achterwand van microbeton.

Prijsopbouw microbeton en microcement

Materiaal
Arbeid
Voorrijkosten
Afval

Materiaalkosten microcement

De materiaalkosten zijn voor een deel van invloed op de totaalprijs van microcement aanbrengen. Hier speelt vooral een rol wat de dikte van de stuclaag is. Hoe dikker de laag microcement of microbeton, hoe hoger de materiaalkosten zullen zijn. Wat ook meespeelt is het te stucen oppervlak: hoe meer m2 je laat stucen, hoe lager de prijs per m2 microcement.

microcement badkamer

Microcement aanbrengen door vakkundige stukadoor

Het grootste deel van de microcement kosten komt voor rekening van de stukadoor; stucwerk aanbrengen kost nu eenmaal veel tijd. Bezuinig niet op de kwaliteit van je microbeton stucwerk. Wil je toch besparen op de kosten? Wij raden altijd aan om meerdere stukadoors te vergelijken voordat je beslist met wie je in zee gaat. Zo weet je waar je voor betaalt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Besparen op voorrijkosten Bij Slimster kom je alleen in contact met vakkundige stukadoors die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

Vakman vinden voor microbeton stucwerk

Vraag gratis stukadoor offertes aan en kom in contact met maximaal 4 vakmannen. Je vergelijkt deze vakmannen op prijzen en kwaliteit, en beslist zelf wie het beste bij je past.

Direct 702 stukadoors vergelijken

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal