T-Mobile sim only

Zoek jij een goede sim only provider met een betrouwbaar eigen netwerk? Dan is T-Mobile een uitstekende keus. Door te kiezen voor een T-Mobile sim only abonnement betaal je elke maand een vaste lage prijs voor bellen, sms en internet. Je kunt je eigen abonnement samenstellen door te kiezen voor het aantal belminuten en de grootte van je databundel. Bij Slimster kun je alle T-Mobile sim only's vergelijken en vind je direct de beste deals!

T-Mobile sim only vergelijken

De visie van T-Mobile

T-Mobile staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid. Hun netwerk is voor de 4e keer op rij als beste uit de test gekomen. Kies je voor een sim only van T-Mobile dan geniet je van het beste én snelste 4G netwerk van Nederland. Bij T-Mobile kan iedereen terecht. Of je nu weinig belt en internet, of als je een echte influencer bent en altijd online wilt zijn. Kies bijvoorbeeld voor een sim only met unlimited data of ga voor het 10GB abonnement en krijg datavrij muziek streamen er gratis bij.

"Ons mobiele netwerk komt opnieuw als beste uit de test van de onafhankelijke testautoriteit P3. Voor de vierde keer op rij. Goed nieuws dus voor al onze klanten, die gebruik maken van het meest bekroonde mobiele netwerk. En wij hebben volgens Ookla ook nog eens het snelste mobiele netwerk van Nederland. Het netwerk dat de stevige basis vormt voor het landelijk dekkend 5G, dat wij al in 2020 gaan uitrollen. Als eerste in Nederland."

Voordelen T-Mobile sim only

  • Weer gekozen tot beste mobiele netwerk van Nederland
  • Maandelijks je bundel aanpassen
  • Onbeperkt internet met een sim only met unlimited data
  • Nooit onverwachte kosten buiten je bundel

Nadelen sim only T-Mobile

  • Niet de goedkoopste sim only provider
  • 25 euro aansluitkosten

Korting als je T-Mobile internet thuis hebt

Wil je extra besparen op je sim only abonnement? Dat kan als je meerdere abonnementen bij T-Mobile combineert. T-Mobile UIt & Thuis is een aanbod voor mobiel en T-Mobile internet thuis. Hierbij krijg je Unlimited data en bellen voor je mobiele telefoon én razendsnel vast internet bij je thuis. Maar deze pakketkorting is niet alleen geldig als je kiest voor een onbeperkte sim only. Bij kleinere abonnementen krijg je ook korting op het maandbedrag. Ben je dus al klant bij T-Mobile? Dan is het een slimme zet om ook te kiezen voor een T-Mobile sim only aanbieding!

Door een sim only van T-Mobile te combineren met vast internet en tv kun je elke maand flink besparen!

Unlimited netwerk van T-Mobile

Wil je altijd en overal online kunnen zijn? Dan is het Unlimited netwerk van T-Mobile een uitkomst voor jou. Je kunt onbeperkt bellen, smsen en internetten voor een vaste prijs per maand. Ideaal wanneer je veel onderweg bent en toch online wilt zijn. Oneindig appjes versturen, muziek streamen en je social media checken. Maar ook lekker Netflix streamen via het snelle 4G netwerk van T-Mobile. Een Unlimited sim only biedt jou dus onbeperkt bellen en data! Combineer je dit met meerdere abonnementen van T-Mobile dan krijg je extra korting op de maandelijkse kosten.

  • Best geteste 4G netwerk
  • Landelijke dekking
  • Hoogste gemiddelde snelheid (tot 65 Mbps)
  • Grote capaciteit dus altijd online

Alle mobiele providers vergelijken

Eerst nog even kieskeurig vergelijken voordat je een keuze maakt? Bij Slimster kun je alle mobiele providers vergelijken. Zo kun je de T-Mobile sim only aanbieding naast de aanbiedingen van andere providers leggen. Kijk hierbij naar de kosten per maand, het aantal belminuten, de internetbundel en extra kortingen. Benieuwd welke telecomprovider de goedkoopste aanbieding heeft? Bekijk hieronder het aanbod van alle aanbieders!

Goedkoopste T-Mobile sim only abonnement afsluiten

T-Mobile sim only

Zoek jij de beste sim only aanbieding? Via Slimster vind je altijd de goedkoopste sim only van T-Mobile (of een andere provider). Heb jij een abonnement gevonden die aansluit bij jouw telefoongebruik? En wil je graag overstappen naar T-Mobile? Klik dan door naar de aanbieding en vul jouw gegevens in. T-Mobile regelt jouw nieuwe sim only en je nummer kun je gratis behouden. Wil je jouw huidige abonnement verlengen? Dan kun je op deze manier ook jouw verlengde abonnement afsluiten.