Mobiele telefoons vergelijken

Mobiele telefoon vergelijker Slimster

Nieuwe telefoon met abonnement kopen, of jouw huidige abonnement of sim only behouden? Hieronder kun je de nieuwste mobiele telefoons vergelijken. Bekijk modellen van o.a. Samsung, Apple en Huawei om de beste deal te vinden. In onze vergelijker kun je kiezen voor toestellen met abonnement, maar ook voor losse telefoons. Vergelijk en koop mobiele telefoons en smartphones het goedkoopst via Slimster.

Gebruik de filters om jouw wensen te selecteren en zo direct de ideale telefoon te vinden. Wil je een abonnement? Kies dan jouw gewenste databundel en belminuten, de providers die jouw voorkeur hebben en je maximale maandbudget. Vergelijk alle mobiele telefoon prijzen en bespaar direct!

Natuurlijk kun je ook filteren op losse telefoons zonder abonnement. Kijk dan onder andere naar het merk telefoon, de prijs, de kleur en het besturingssysteem. Je kunt ook vergelijken op extra functies, zoals Dualsim, 5G telefoons, NFC, draadloos opladen, aantal megapixels van de camera en de opslagcapaciteit.

Populaire smartphone merken

Wat is jouw favoriete smartphone merk? Ben jij een echte Apple fan en koop je al jaren de nieuwste iPhones, of vind je Samsung toch fijner werken? In de mobiele telefonie vergelijker van Slimster kun je alle smartphone merken en modellen vergelijken. Niet alleen de iPhone en Samsung Galaxy telefoons, ook o.a. Huawei en Sony smartphones vergelijk je hier!

mobiele telefoons vergelijken

Beste mobiele telefoons

Wil jij de beste mobiele telefoon vinden die voldoen aan specifieke wensen? Kijk dan eens op onze informatiepagina's over:

Android of iOS?

Vind jij het lastig om een keuze te maken voor jouw nieuwe smartphone? Als je twijfelt over het besturingssysteem dan vertellen we je hier iets meer over de twee populairste; Android en iOS. Met beide systemen zit je goed, aangezien ze allebei een gebruiksvriendelijk platform bieden met veel mogelijkheden qua apps en interface aanpassingen.

iOS is het eigen besturingssysteem van Apple en daarom heeft elke iPhone dezelfde interface. Hierdoor is het voor iedereen begrijpelijk en eenvoudig te gebruiken. Android wordt door verschillende smartphone merken gebruikt, zoals Samsung, Huawei, OnePlus en Sony. Elk merk maakt haar eigen aanpassingen aan dit systeem, daarom kan de interface er per merk anders uitzien.

Bij het downloaden van smartphone apps is iOS strenger dan Android. Je kunt alleen apps downloaden uit de App Store en Apple stelt hier zeer strenge richtlijnen voor vast. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit apps, maar deze hebben meer opslagruimte nodig. Bij Android telefoons kun je apps downloaden uit de Google Play Store, die ook veilig zijn. Het is echter mogelijk om apps buiten de Play Store om te downloaden. Deze apps zijn niet perse gecontroleerd en kunnen daarom veiligheidsrisico's met zich meebrengen.

Wat vind jij belangrijker? Veel gebruikers vinden iOS smartphones gebruiksvriendelijker en veiliger. Android smartphones kun je makkelijker personaliseren en bieden de mogelijkheid om meer apps te downloaden. Uiteindelijk is de keus tussen Android of iOS natuurlijk gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeur!

Smartphones vergelijken

Mobiele telefoons

Bij Slimster vind je allle smartphones op een rij. Bekijk ook: