Gouden telefoons

Kan het jou niet luxe en stijlvol genoeg? Dan is een goudkleurige telefoon natuurlijk het perfecte accessoire bij jouw classy outfit. Lekker opvallend in vergelijking met die saaie zwarte of donkerblauwe telefoons. Bij Slimster kun je alle gouden telefoons vergelijken op o.a. prijs, merk, opslagruimte en specificaties. Zo vind jij altijd de beste online smartphone aanbieding!

Gouden telefoons vergelijken

Merken goudkleurige smartphones

Is goud jouw lievelingskleur en wil je graag een gouden telefoon kopen? Dan heb je de keus uit een aantal smartphone merken en modellen. Hoewel het aanbod niet zo groot is als bij de standaard kleuren, zijn er wel een aantal toffe mobiele telefoons in het goud verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor de iPhone 12 Pro Gold van Apple of de Huawei P Smart uit 2021. Ook Samsung heeft een aantal (oudere) Galaxy modellen in de aanbieding met een goudkleurige achterkant.

  • Apple iPhone 12 Pro
  • Samsung Galaxy A6+
  • Huawei P Smart

Telefoon goud kopen

Heb jij je oog laten vallen op zo'n prachtige en sprankelende gouden smartphone? Dan ben je natuurlijk op zoek naar de laagste gouden telefoon prijs. Gebruik de Slimster telefoon vergelijker om alle modellen, aanbiedingen en providers te vergelijken. Check eenvoudig de prijzen van jouw nieuwe goedkleurige smartphone en beslis of je een los toestel wil kopen of voor een telefoon abonnement gaat. We helpen jou graag bij het vinden van de beste smartphone aanbiedingen van 2024.

Je vindt bij Slimster direct de beste telecom deals voor sim only, abonnementen en losse mobiele telefoons. Vergelijk natuurlijk ook eenvoudig de abonnementsprijzen van alle providers in Nederland.

gouden telefoons vergelijken

Telefoons vergelijken op kleur

Is een goudkleurige telefoon toch iets té fel voor je? Bij ons kun je natuurlijk ook het aanbod smartphones in andere kleuren bekijken. Vergelijk ook eens telefoons in de onderstaande designs.