Rode telefoons

Met een rode smartphone onderscheid jij je van de saaie meute. Bordeauxrood heeft een chique uitstraling, terwijl je met fel rood weer een speelse en uitdagende uitstraling creëert. Wat jouw favoriete kleur rood ook is, bij Slimster kun je eenvoudig alle rode telefoons vergelijken. Wij zetten alle mobiele telefoons voor je op een rij zodat jij kunt vergelijken op prijs, provider en specificaties. Zo vind je altijd de beste online smartphone aanbieding!

Rode telefoons vergelijken

Merken rode smartphones

Ben jij op zoek naar een coole rode telefoon en benieuwd naar het huidige aanbod? Er zijn verschilende smartphone merken die telefoons in het rood aanbieden. Nieuwe modellen verschijnen namelijk vaak in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke jij het mooist vindt. Zo zijn de Apple iPhone 11 Red en 12 Red verkrijgbaar. Ook de iPhone SE 2020 en de XR zijn te kopen in een rode uitvoering. Liever Samsung? Dan is de Galaxy S20 FE te bestellen in een felle rode kleur.

In het goedkopere segment zijn ook een aantal rode smartphones te koop. Zo heeft de Motorola Moto G8 Plus een rode uitvoering en zijn de Samsung Galaxy A10 en M31 in het rood te kiezen.

  • Apple iPhone 11, 12, SE 2020 en XR
  • Samsung Galaxy S20 FE, A10 en M31
  • Motorola Moto G8 Plus

Telefoon rood kopen

Maak gebruik van de Slimster telefoon vergelijker om alle rode telefoons te vergelijken. Heb jij een smartphone gevonden die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je hier eenvoudig alle rode telefoon prijzen vergelijken om de beste deal te scoren. Check de prijzen van een los toestel, maar ook de kosten van een nieuw telefoon abonnement. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste online telefonie aanbiedingen van 2024.

Je vindt bij Slimster direct de beste telecom deals voor sim only, abonnementen en losse mobiele telefoons. Vergelijk natuurlijk ook eenvoudig de abonnementsprijzen van alle providers in Nederland.

rode telefoons vergelijken

Telefoons vergelijken op kleur

Twijfel je nog over het kopen van een rode telefoon? Bij Slimster kun je ook nog even andere kleuren telefoons vergelijken. Zo vind je altijd de smartphone in de kleur die jij het mooist vindt.