5G telefoons vergelijken

Steeds meer telefoon providers rollen hun 5G netwerk uit in Nederland. Met 5G profiteer jij van sneller en stabieler internet, een groter bereik en de mogelijkheid om grotere bestanden te verzenden. Om 5G internet te gebruiken is het belangrijk dat jij een mobiele telefoon hebt die 5G ondersteunt. Bij Slimster kun jij eenvoudig alle 5G telefoons vergelijken en vind je direct de beste online aanbieding!

5G smartphones vergelijken

Wat is 5G?

5G is het nieuwste mobiele netwerk en de opvolger van 4G. Met het 5G-netwerk is het mogelijk om hogere internetsnelheden te behalen en bovendien is de verbinding een stuk stabieler. Maar wat heb jij hier aan? Ten eerste betekent dit dat je veel sneller kunt downloaden en uploaden. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld series in 4K kwaliteit wil streamen.

Omdat we tegenwoordig veel meer gebruik maken van mobiel internet en ook zwaardere apps op onze telefoon gebruiken, is de introductie van 5G een verademing. Je profiteert van snel en stabiel internet en kunt moeiteloos appen, gamen, streamen en videobellen met je smartphone. Providers als KPN, T-Mobile en Vodafone bieden abonnementen en sim only met 5G aan. Hiervoor heb je wel een telefoon nodig die geschikt is voor 5G.

  • Sneller en stabieler mobiel internet
  • Groter bereik (ook in buitengebieden)
  • Makkelijker om grote (zakelijke) bestanden te verzenden

Welke 5G telefoons zijn te koop?

De nieuwste smartphone toestellen zijn uiteraard geschikt voor 5G internet. Zo komen er steeds meer 5G telefoons op de markt. Wil jij gebruik maken van razendsnel 5G internet? Dan zit je onder andere met deze merken en modellen goed:

  • iPhone (12, 12 Mini, 12 Pro en 12 Pro Max)
  • Samsung Galaxy (S21, S21 Plus, S21 Ultra, S20, S20+, S20 Ultra, Note 20, Note 20 Ultra, Z Fold2 en A32)
  • OnePlus (8T, 8 Pro en Nord)
  • Huawei (P40 Pro)
  • Sony Xperia (1 II en 5 II)
  • Motorola (G 5G Plus)
  • OPPO (Reno4, Reno4 Pro, Reno4 Z, Find X2, Find X2 Pro en Find X2 Lite)
5g telefoons vergelijken

Mobiele providers 5G internet

Nog niet alle telefoonproviders bieden 5G internet aan, sommigen hebben enkel nog hun 4G / 4G+ netwerk. In Nederland bieden de meeste bekende providers wel 5G sim only en telefoon abonnementen aan. Wil jij graag gebruik maken van het snelle 5G mobiele netwerk? Dan kun je terecht bij KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone.

Uiteraard zullen providers zonder eigen netwerk, zoals hollandsnieuwe, Ben, Simpel, Simyo en Youfone later ook volgen met 5G telefoon aanbiedingen.

Mobiele telefoons vergelijken bij Slimster

5G telefoons

Op zoek naar de beste 5G telefoon voor de laagste prijs? Maak gebruik van de mobiele telefoon vergelijker van Slimster en vergelijk alle merken en toestellen die het 5G-netwerk ondersteunen. Je kunt de nieuwste smartphones eenvoudig vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk dus niet alleen naar de 5G telefoon prijs, maar filter ook op kwaliteit van de camera, opslagcapaciteit en kleur. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste online aanbieding voor 5G telefoons.