• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 116.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
5 keer betonlook in je interieur

5 keer betonlook in je interieur

Beton in het interieur; we kunnen er langzamerhand niet meer omheen! De betonlook kan je overal toepassen. Beton oogt neutraal en geeft je interieur een robuuste en stoere uitstraling. Combineer met natuurlijke materialen zoals hout, wollen stoffen of leer voor een warme uitstraling. Wij laten je 5x zien hoe stijlvol én stoer de betonlook in je interieur kan zijn.

1. Betonlook in de badkamer

betonlook badkamer

De betonlook zien we steeds vaker terug in de badkamer. De betonlook kan je toepassen in elke stijl en op meerdere manieren creëren. Je kunt kiezen voor een betonnen vloer, betonlook tegels, verf met betonlook of beton cire. Beton cire is beton stuc en is in allerlei aardetinten zoals zandkleur, beige en lichtbruin verkrijgbaar. En natuurlijk in het grijs; de echte betonkleur.

Wat kost beton cire?

Beton cire is vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk dus ideaal voor de badkamer.

Meer budgetvriendelijk is betonverf. Er zijn allerlei soorten verf verkrijgbaar die je prima in de badkamer kunt gebruiken. Heb je liever tegels in de badkamer? Er is een breed aanbod aan betonlook tegels.

In een badkamer met betonlook worden de donkere kleuren van het beton vaak gecombineerd met badkamermeubilair in lichte kleuren. Deze combinatie zorgt voor mooi contrast en zo wordt het geheel niet te donker.

2. Betonlook in de keuken

betonlook keuken

Wil je een stoere look in de keuken? De betonlook komt hier perfect tot zijn recht. Een betonnen keukenblad is een echte eyecatcher. Door gebruik krijgt het beton een ruwere uitstraling. Houd je het liever wat strakker? Kies dan voor een betonlook aanrechtblad. Dit is onderhoudsvriendelijker en een stuk goedkoper.

Je kan in de keuken ook kiezen voor betonlook frontjes op de keukenkastjes, een achterwand van beton of een betonnen vloer. Oftewel; de mogelijkheden zijn eindeloos om de betonlook in de keuken toe te passen.

3. Betonlook vloer

Betonnen vloeren zijn steeds populairder en dat is niet voor niets. Een betonvloer is duurzaam, stijlvol en robuust. De betonlook kan je op verschillende manier creëren want je hebt veel verschillende materialen waarmee dit kan. Je kunt kiezen voor woonbeton, betonlook tegels, laminaat betonlook, vinyl betonlook, een beton cire vloer, een pvc betonlook vloer, etc. Keuze genoeg!

Woonbeton is beschikbaar in grijstinten, aardetinten en vele andere kleuren.
Weten wat een betonvloer kost?

4. Betonlook op de muur

betonlook

Een betonlook is mooi in elke ruimte. Door een muur te voorzien van de betonlook geef je een ruimte een stoere touch. In de badkamer, de keuken, de woonkamer, maar ook in de slaapkamer staat de betonlook mooi! Kies voor betonlook verf of betonlook behang. Dan heb je wel de betonlook, maar niet de kosten van betonstuc. Kleed de ruimte aan met andere materialen voor een stoere én warme uitstraling.

Wil jij de betonlook op de muur?

5. Betonlook in de hal

trap betonlook

Wil je van de trap een mooie eyecatcher maken? Geef de trap een betonlook. Laat de trap voorzien van betonverf of kies voor betonlook overzettreden. Je kunt kiezen uit diverse tinten en je kunt de betonlook combineren met andere materialen zoals hout. Zo bepaal je helemaal zelf hoe stoer de betonlook trap wordt.

Meer informatie?

Meer inspiratie opdoen?

Meer weten over de laatste interieurtrends, handige tips ontdekken of leuke artikelen over alles rondom en in huis lezen? Bekijk onze blog of volg ons op Facebook.

Deel deze pagina