Programma's voor wasdrogers

Programma's voor wasdrogers

Er zijn veel verschillende programma’s voor wasdrogers, waarmee je jouw kleding op een productspecifieke wijze kunt drogen. Op deze pagina geeft Slimster jou een handig overzicht van alle unieke droogprogramma’s waarvoor je kiezen kunt. Zoek je een wasdroger met een uniek programma, dan kun je via Slimster eenvoudig en snel verschillende modellen met elkaar vergelijken op prijs en kwaliteit, zodat je altijd tot de beste deal komt. Wassen en drogen wordt gemakkelijker met Slimster.nl!

Wasdroger droogprogramma's vergelijken

Wil je de verschillende wasdrogers van Slimster met elkaar vergelijken, dan kun je dat hier doen. Maak gebruik van het filtermenu en selecteer de modellen die jou interesseren. Je kunt ze selecteren op prijsklasse, afmetingen en veel meer eigenschappen. Door de wasdrogers kieskeurig onderling te vergelijken, kom je snel uit op de beste apparaten voor jouw situatie. Bekijk de deals die de webshops voor je hebben en koop jouw droger nog vandaag! Via Slimster.nl vind je jouw wasdroger snel!

Beste droger kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasdrogers

Programma voor zijde

Heb jij delicate kleding van zijde? Dit is een gevoelig materiaal dat zijn eigen droogprogramma verdient. Door warme luchtstromen te gebruiken kunnen de zijden stoffen los worden gemaakt en ontstaan er minder kreukvormen.

Jeans programma voor spijkerbroeken

Heb jij veel spijkerbroeken die in de was zijn gegaan, dan kun je er ook voor kiezen ze tegelijkertijd te drogen door gebruik te maken van een jeans-programma. Broeken zijn vaak dikker van stof en hebben dus langer nodig om te drogen. Dit programma speelt hier slim op in.

ECO-programma

Door gebruik te maken van relatief koele lucht weten diverse wasdrogers een eco-functie te implementeren als programma. Al heeft een ECO-programma langer de tijd nodig om jouw kleding te drogen, toch bespaar je hiermee op energiekosten. Daarnaast zorgt het voor een duurzame behandeling van alle kleding.

Kort/snel programma

Een kort/snel-programma is handig als je jouw kleding zo snel mogelijk droog wilt hebben. Bijvoorbeeld omdat je kledingstukken mee wilt nemen op vakantie en ze in wilt pakken. De resultaten bij een Quick Dry programma zijn vanzelfsprekend wel minder droog dan wanneer je een regulier programma gebruikt.

Programma voor wol

Wollen kleding moet je nooit tegelijkertijd in de wasdroger gooien met andere kleding. Het dreigt dan namelijk te gaan krimpen. Een wol-programma zorgt ervoor dat jouw wollen kleding een juiste behandeling krijgt en maakt gebruik van een wolkorf, waarmee je tevens jouw sportschoenen kunt drogen.

Sport programma

Sportkleding kan het beste apart in de droger, omdat je jouw kleding na een sportbeurt niet zeer lang hoeft te wassen en hetzelfde geldt voor een droogbeurt. Bovendien lenen de stoffen van de kledingstukken zich voor een aparte behandeling. Een sport-programma biedt jouw sportshirts- en broekjes een optimale droging.

Lingerie programma

Lingerie wordt meestal gemaakt van zeer fijne stoffen en verdient daarom een unieke behandeling. Door gebruik te maken van een lingerie-droogprogramma, voorkom je dat de lingerie in de wasdroger beschadigt.

Programma voor handdoeken

Handdoeken zijn gemaakt van een veel dikkere stof dan de meeste kledingstukken en kunnen dus het beste apart in de droger. Een droogprogramma voor handdoeken maakt gebruik van hetere lucht, waardoor de handdoeken sneller droog worden.

Kastdroog

Wil je jouw kleding zo droog hebben dat je het direct in de kast kunt stapelen, dan kun je gaan voor het programma ‘kastdroog’. Let hierbij wel op dat je de kleding niet lang op een stapel dient te laten liggen, omdat het anders klam kan gaan worden.

Extra droog

Je kunt tevens kiezen voor het programma ‘extra droog’. Met dit droogprogramma verzeker jij jezelf van extra droge was, die je prima op een stapel kunt laten liggen. Let er overigens wel op dat dit programma meer energie kost dan een programma voor ‘kastdroog’.

Kussen programma

Jouw kussens kun je ook in de wasdroger gooien, zolang je maar gebruik maakt van het programma ‘kussen’. Dit droogprogramma zorgt ervoor dat jouw kussens op een productspecifieke wijze worden gedroogd, zodat ze niet beschadigen en weer snel kunnen stralen op jouw bank op bed!

Stoom programma

Een stoomprogramma is bijzonder handig wanneer je geen liefhebber bent van strijken, want jouw wasgoed komt namelijk voor een groot gedeelte strijkvrij uit de wasdroger. Een stoomfunctie is daarnaast handig als je veel was hebt om te drogen.