Everglades wasdroger kopen

Everglades wasdrogers

Een bekend Nederlands merk voor huishoudelijke apparatuur is Everglades. Het merk heeft ruim 20 jaar ervaring in het produceren van succesvolle huishoudelijke artikelen, zoals wasmachines en wasdrogers. De familie Van Papendrecht richtte het merk begin jaren ’90 op en sindsdien is het hard gegaan.

Doordat de machines van Everglades een zeer hoog gebruiksgemak hebben, kan je ze uitstekend gebruiken in jouw dagelijks leven. Consumenten zijn hier inmiddels achter gekomen en het Nederlandse merk verkoopt per jaar dan ook maar liefst 25.000 apparaten. Nederland is als land misschien klein, maar Everglades is als Nederlands merk zeer groot! Alle Everglades wasdrogers vergelijk je via Slimster!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Everglades wasdrogers vergelijken via Slimster

Op Slimster.nl vind je alle wasdrogers van Everglades! Wij werken met een filtermenu, zodat je zelf kunt aangeven naar wat voor soort modellen wasdrogers jij zoekt. In beeld verschijnen vanzelf de geschikte wasdrogers voor jouw huishouden. Wil je machines nader met elkaar vergelijken, dan kan je ze selecteren en klikken op ‘vergelijken’. Heb je een goede wasdroger gevonden, dan koop je deze gemakkelijk en snel via Slimster. Hier vind je namelijk zeker de laagste online prijzen!

Drogers van Everglades

Van Everglades zijn er diverse wasdrogers op de markt. De wasdrogers zijn voorzien van een Nederlandstalig bedieningspaneel, zodat je ze gemakkelijk kunt gebruiken. Daarnaast hebben ze energielabel C of D. Everglades heeft zeer betaalbare luchtafvoerdrogers op de Nederlandse markt gebracht. Dit is een wasdroger voor kleine huishoudens. Er kan 3 kg aan was in, maar je haalt hiermee wel een compact apparaat in huis! Dit vrijstaande model heeft energieklasse D. Het aanbod warmtepompdrogers en condensdrogers van Everglades is op dit moment schaars.

Direct de best geteste wasdrogers vergelijken?
Beste wasdrogers