Wasdroger met timer kopen

Wasdrogers met timer

Zoek je naar een droger met een timer? Via Slimster vind je gemakkelijk en snel een apparaat met een ingebouwde timer. Door gebruik te maken van een timer, kun je een programma gemakkelijk en snel uitstellen, zodat deze pas in de toekomst zal starten. Het is een functie die ook wel bekend is onder de naam Uitgestelde Start. Merken als Miele, BEKO en Siemens hebben allemaal wasdrogers met een timer.

Op deze pagina van Slimster.nl vind je ons totaalassortiment wasdrogers met deze ingebouwde functie. Je kunt hier gemakkelijk komen tot droger die het beste past bij jouw voorkeuren! Door via Slimster te vergelijken vind jij direct de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Wasdrogers met timer vergelijken

Zoek jij een wasdroger met een timer? Via Slimster vind je snel wat je zoekt! Op deze pagina zie je een overzicht van alle relevante modellen in ons assortiment. Je kunt gebruik maken van het filtermenu links in beeld om jouw zoekvoorkeuren op te geven. Per keer is het mogelijk maximaal vier droogmachines op gedetailleerd niveau te vergelijken. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw geprefereerd model alle functies heeft die je wilt. Vergelijk het aanbod en de prijs die verschillende aangesloten webshops hanteren en kom tot een goede deal!

Uitgestelde starttijd

Wanneer we het hebben over een timer bij wasdrogers en wasmachines, zijn er doorgaans twee verschillende varianten op de markt. De eerste optie die je hebt is te gaan voor een timer met een uitgestelde starttijd. Bij een uitgestelde start-timer dien je zelf uit te moeten rekenen wanneer het apparaat dient te starten om klaar te zijn.

Kies je bijvoorbeeld voor een starttijd van 6 uur ’s avonds en maak je gebruik van een Uitgestelde Start-functie van 3 uur, dan weten wij dus dat je om 3 uur ’s middags het apparaat hebt ingesteld.

Benieuwd naar de beste wasdrogers van dit jaar?
Beste wasdrogers

Uitgestelde eindtijd

Kies jij voor een apparaat met een timer voor een uitgestelde eindtijd, dan vul je de gewenste eindtijd in van de machine en rekent het apparaat zelf uit wanneer hij moet beginnen. Kies je dus voor een gewenste eindtijd van 9 uur en duurt het droogprogramma een uur, dan zal het apparaat om 8 uur beginnen met het programma. In principe varieert de in te stellen startvertraging per apparaat. Sommige modellen maken gebruik van een maximale uitgestelde start van 3 uur en andere modellen hebben zelfs een uitgestelde starttijd van 24 uur.