Haier wasdroger kopen

Haier wasdrogers

Haier zet zich al meer dan 35 jaar in om de beste huishoudelijke apparaten te ontwikkelen. Het merk is in 1984 opgericht door Zhang Ruimin. Zijn doel is om hoogwaardige en betrouwbare producten te produceren voor een scherpe prijs. Dit zie je terug in de Haier wasdrogers die je via Slimster kunt vergelijken. Heb jij een nieuwe wasdroger nodig? Bekijk hieronder het aanbod warmtepomp- en condensdrogers van Haier. Vergelijk op prijs, specificaties, levertijd en reviews om de beste online aanbieding te vinden!

Soorten Haier wasdrogers: Haier condensdrogers | Haier warmtepompdrogers

3 resultaten
Haier HD90-A3979
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Haier HD90-A3979
Geen reviews
€ 535,-
1 prijs
Warmtepompdroger
9 kg
Haier HD90-A3Q979U1
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Haier HD90-A3Q979U1
8,6
26 reviews
€ 886,-
1 prijs
Warmtepompdroger
9 kg
Haier HD90-A3959
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Haier HD90-A3959
Geen reviews
€ 604,-
1 prijs
Warmtepompdroger
9 kg

Haier wasdrogers vergelijken

Voordat je een nieuwe wasdroger gaat kopen is het verstandig om kieskeurig te vergelijken. Wij helpen je daar graag bij! Maak gebruik van ons handige filtersysteem en vergelijk alle Haier wasdrogers op kenmerken die jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan het maximale vulgewicht, de energieklasse en de verschillende droogprogramma's. Heb jij een Haier droger gevonden die aan jouw eisen voldoet? Zie direct de goedkoopste webshop op de productpagina.

Warmtepompdrogers en condensdrogers

Het aanbod Haier wasdrogers bestaat zowel uit warmtepompdrogers als uit condensdrogers. Condensdrogers zijn over het algemeen goedkoper, maar een warmtepompdroger is een stuk energiezuiniger. Op termijn is het dus zeker aantrekkelijker om voor een warmtepomp wasdroger te kiezen. Bij Haier heb je de keus uit beide soorten drogers en weet je zeker dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding krijgt.

De Haier warmtepompdrogers bieden een ruime vulinhoud en verbruiken weinig energie. Dit wordt onderstreept door het energielabel A++ dat veel modellen dragen. Zo wordt jouw wasgoed op een zuinige manier droog. De Haier condensdrogers zijn goedkoper, maar drogen jouw was wel sneller. Met 8kg vulinhoud zijn deze Haier drogers geschikt voor gezinnen.

haier wasdrogers
haier warmtepompdroger
Ben jij op zoek naar de beste wasdroger?
Beste wasdrogers

Haier wasdroger kopen?

Wil jij graag een voordelige Haier wasdroger kopen? Dan ben je bij Slimster.nl aan het juiste adres. Bij ons vergelijk je namelijk eenvoudig alle actuele prijzen. Zo zie je direct welke webshop de goedkoopste aanbieding heeft. Jouw nieuwe droger van Haier bestel je vervolgens veilig online en wordt (vaak) de volgende dag al thuis bezorgd.