Indesit wasdroger kopen

Indesit wasdrogers

Innovatie; dát is waar het Italiaanse Indesit om bekend staat. Een derde van alle inkomsten wordt besteedt aan productinnovatie. Met een Indesit wasdroger haal je dus gegarandeerd een droger in huis, die uitgerust is met de nieuwste technologische snufjes. Doordat Indesit altijd probeert milieuvriendelijke apparaten te ontwikkelen, kan je ervan uitgaan dat je een energiezuinige wasdroger koopt, wanneer je voor Indesit kiest. Tot slot beroept Indesit zich op het gebruiksvriendelijke karakter van haar producten. Ondanks alle verschillende technische functies zijn de wasdrogers eenvoudig te bedienen.

Soorten Indesit wasdrogers: Indesit condensdroger | Indesit warmtepompdrogers

3 resultaten
Indesit YTBE M11 83K RX
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Indesit YTBE M11 83K RX
Geen reviews
€ 538,-
5 prijzen
Warmtepompdroger
8 kg
Indesit YTNL M11 82K RX
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A++
Indesit YTNL M11 82K RX
Geen reviews
€ 355,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg
Indesit I2 D71W EE
Condensdroger , 7 kg , Energieklasse B
Indesit I2 D71W EE
Geen reviews
€ 355,-
1 prijs
Condensdroger
7 kg

Indesit bij Slimster

Op Slimster.nl vind je Indesit luchtafvoerdrogers, Indesit warmtepompdrogers en Indesit condensdrogers. Hier kan je heel eenvoudig en snel verschillende wasdrogers van diverse merken met elkaar vergelijken op productspecificaties. Je kunt filteren op energielabel, afmetingen, prijs en nog veel meer eigenschappen. Vergelijk Indesit wasdrogers op Slimster.nl! Heb jij een geschikte droger gevonden? Via Slimster vind je direct de beste aanbieding!

Waarom Indesit?

Gebruiksvriendelijk, voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen en milieuvriendelijk; need we say more? Het mooie aan dit merk is tevens dat het kwalitatief hoogstaande apparaten produceert, voor een zeer schappelijke prijs. vanaf 200 euro heb je een wasdroger van Indesit in bezit.

Wil jij de beste wasdroger van dit jaar kopen?
Beste wasdrogers