Indesit warmtepompdroger kopen

Indesit warmtepompdrogers

Sinds in 1975 Indesit begon met het produceren van wasdrogers en wasmachines, is het een grote speler op de markt. Indesit heeft veel oog voor duurzaamheid en het milieu; alle apparaten van Indesit zijn energiezuinig. Vanaf energielabel A kun je al een warmtepompdroger van Indesit krijgen. Bovendien is gebruiksvriendelijkheid een kernwaarde van Indesit. Wanneer je een warmtepompdroger van dit merk aanschaft, haal je zonder meer kwaliteit en comfort in huis voor een goede prijs. Vergelijk via Slimster alle Indesit warmtepompdrogers en vind de webshop met de beste online aanbieding!

2 resultaten
Indesit YTBE M11 83K RX
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Indesit YTBE M11 83K RX
Geen reviews
€ 538,-
4 prijzen
Warmtepompdroger
8 kg
Indesit YTNL M11 82K RX
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A++
Indesit YTNL M11 82K RX
Geen reviews
€ 355,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg

Indesit warmtepompdrogers vergelijken

Op onze website Slimster.nl vergelijk je gemakkelijk en snel verschillende modellen van Indesit warmtepompdrogers met elkaar. Kies de prijsklasse waarin je wil kopen, de afmetingen van de wasdroger en selecteer belangrijke producteigenschappen. Wij selecteren op basis van jouw keuzes modellen die aansluiten aan jouw wensen. Voor een meer gedetailleerde vergelijking selecteer je maximaal vier modellen en klik je op de knop ‘vergelijken’. Er verschijnt direct een overzicht op jouw beeldscherm. Bekijk alle modellen nauwkeurig en vergelijk zoveel mogelijk verschillende warmtepomp wasdrogers. Heb je een geschikte wasdroger gevonden? Je kunt die via Slimster eenvoudig bestellen, zodat de warmtepompdroger bij jou thuis wordt afgeleverd!

Warmtepompdroger Indesit kopen?

Voordat je beslist welke Indesit wasdroger je gaat bestellen is het verstandig om kieskeurig te vergelijken. Slimster helpt jou graag bij het vinden van de beste droger. Kijk bijvoorbeeld kritisch naar kenmerken als het energielabel, de verschillende droogprogramma's en het maximale vulgewicht. Heb jij een geschikte warmtepomp wasdroger gevonden? Dan kun je deze Indesit warmtepompdroger veilig online kopen bij de webshop met de beste aanbieding!

Zoek je toch een goedkopere droger? Ook dan zit je bij Indesit goed, want dit merk maakt betaalbare condens- en luchtafvoer wasdrogers. Neems een kijkje bij alle Indesit condensdrogers en Indesit luchtafvoerdrogers. Bij Slimster vind je sowieso de beste aanbieding, aangezien wij alle prijzen al voor je op een rij hebben gezet!

Beste warmtepompdroger? Bekijk de test van Slimster!
Beste warmtepompdrogers