Bosch warmtepompdroger kopen

Bosch warmtepompdrogers

Bosch maakt energiezuinige warmtepompdrogers met een energielabel variërend van A+ tot en met A+++. Al ruim honderd jaar is het Duitse Bosch actief op de markt van huishoudelijke apparaten. Naast de standaardfuncties zijn warmtepompdrogers van Bosch voorzien van trommelverlichting, een zoemer, anti-kreukfase en startuitstel, zodat je zelf kunt instellen wanneer jouw droger met een programma begint. Bosch warmtepomp wasdrogers kunnen eenvoudig bovenop de wasmachine worden gezet. Zo bespaar je veel ruimte. Wil je verschillende Bosch warmtepompdrogers met elkaar vergelijken? Lees dan hieronder verder zodat je snel het juiste model inclusief goedkoopste aanbieding hebt gevonden om deze vervolgens veilig te kunnen bestellen.

5 resultaten

Bosch WTR88T00NL

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A+++
Bosch WTR88T00NL
€ 706,-
Warmtepomp
8 kg

Bosch WTX88M90NL

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A+++
Bosch WTX88M90NL
€ 1049,-
Warmtepomp
9 kg

Bosch WQG235DRNL

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A+++
Bosch WQG235DRNL
€ 999,-
Warmtepomp
8 kg

Bosch WTW84470NL

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A+++
Bosch WTW84470NL
€ 835,-
Warmtepomp
8 kg

Bosch warmtepompdrogers vergelijken

Op deze website kun je verschillende warmtepompdrogers van Bosch met elkaar vergelijken. In het linkermenu maak je een selectie van de criteria waaraan een wasdroger voor jou moet voldoen. Zo kies je jouw prijsklasse, afmetingen en andere specificaties. Vervolgens kun je nadat je maximaal vier verschillende modellen tegelijkertijd hebt geselecteerd op ‘vergelijken’ klikken voor een overzicht in detail. Vergelijk zoveel mogelijk verschillende warmtepompdrogers met elkaar en wees nauwkeurig. Zit de warmtepomp wasdroger van jouw dromen erbij, dan kun je deze gemakkelijk en snel online kopen. Via Slimster heb je in no-time goede wasdrogers van Bosch in huis!

Warmtepompdroger Bosch kopen?

Ga je voor een energiezuinige Bosch warmtepompdroger? Dan is het slim om kieskeurig te vergelijken voordat je beslist welke droger je koopt. Kijk bijvoorbeeld kritisch naar kenmerken als de energieklasse, het vulgewicht en functies als een anti-kreuk fase. Heb je een geschikte warmtepomp wasdroger gevonden? Dan kun je jouw nieuwe Bosch droger veilig kopen bij de webshop met de beste online aanbieding!

Ook wanneer je een ander soort droger zoekt dan een warmtepomp wasdroger zit je bij Bosch goed. Het Duitse merk produceert namelijk ook condens- en afvoerdrogers van hoge kwaliteit. Bij Slimster kun je gemakkelijk alle Bosch condensdrogers en Bosch luchtafvoerdrogers vergelijken. Check de prijstabel en ontdek meteen welke webshop de goedkoopste aanbieding heeft!

Benieuwd naar de beste warmtepomp wasdrogers?
Beste warmtepompdrogers