Miele warmtepompdroger kopen

Miele warmtepompdrogers

Op deze pagina vind je het gehele aanbod van warmtepompdrogers van Miele. Dit Duitse merk is een pionier op het gebied van wasdrogers en wasmachines. Alle warmtepompdrogers hebben minstens het energielabel A++. Miele heeft alle modellen uitgerust met SoftCare trommel en PerfectDry. De trommelinhoud ligt tussen de 7 en 9 kilo. Andere nuttige functies zijn startuitstel, resttijd weergave en verlichting van de trommel. Daarnaast biedt Miele allerlei programma’s, van ‘wol’ tot ‘overhemden’ en ‘koud’. Een aantal Miele warmtepompdrogers zijn uitgeroepen tot beste wasdroger, o.a. van 2011, 2012 en 2013 in verschillende categorieën.

5 resultaten

Miele TSF 643 WP

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A+++
Miele TSF 643 WP
€ 1149,-
Warmtepomp
8 kg

Miele TSD 443 WP

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A+++
Miele TSD 443 WP
€ 1049,-
Warmtepomp
8 kg

Miele TSB 143 WP

Warmtepomp , 7 kg , Energieklasse A++
Miele TSB 143 WP
€ 899,-
Warmtepomp
7 kg

Miele TWR860 WP

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A+++
Miele TWR860 WP
€ 1999,-
Warmtepomp
9 kg

Miele TWR780WP

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A+++
Miele TWR780WP
€ 2099,-
Warmtepomp
9 kg

Miele warmtepompdrogers vergelijken

Op deze website kun je op een eenvoudige wijze modellen van Miele met elkaar vergelijken. Selecteer maximaal vier warmtepomp wasdrogers en klik op ‘vergelijken’. Op jouw beeldscherm verschijnt vervolgens een overzicht, zodat je op gedetailleerd niveau de verschillende warmtepompdrogers kunt vergelijken op prijs, afmeting en verdere eigenschappen. Heb je een warmtepompdroger van Miele gezien die bij jou past, dan kun je deze meteen online kopen. Slimster biedt jou het ultieme aanbod!

Warmtepompdroger Miele kopen?

Voordat je beslist welke Miele wasdroger je gaat kopen is het aan te raden om kieskeurig te vergelijken. Slimster helpt jou graag bij het vinden van de beste droogautomaat. Kijk bijvoorbeeld kritisch naar kenmerken als de energieklasse, het maximale vulgewicht en de verschillende droogprogramma's. Heb jij een warmtepomp wasdroger gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kun je deze Miele warmtepompdroger veilig online kopen bij de webwinkel met de beste aanbieding!

De prijs van een Miele warmtepomp wasdroger ligt hoger dan gemiddeld. Heb je een kleiner budget? Misschien is een luchtafvoer- of condensdroger dan een betere keus. Neem eens een kijkje bij de Miele condensdrogers en Miele luchtafvoerdrogers. Bij Slimster vind je altijd de beste online aanbieding voor nieuwe drogers!

Maakt Miele de beste warmtepompdrogers?
Beste warmtepompdrogers