Haier warmtepompdroger kopen

Haier warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is als het ware een zuinige variant van een condensdroger. Door de vochtige warme lucht te hergebruiken bespaart deze warmtepomp wasdroger veel energie. Zoek jij een voordelige en innovatieve warmtepompdroger? Dan heeft Haier een mooi aanbod voor je. Bij Slimster kun je alle Haier warmtepompdrogers vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind jij eenvoudig de beste online aanbieding voor jouw nieuwe droger van dit Chinese merk.

3 resultaten
Haier HD90-A3979
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Haier HD90-A3979
Geen reviews
€ 535,-
1 prijs
Warmtepompdroger
9 kg
Haier HD90-A3Q979U1
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Haier HD90-A3Q979U1
8,6
25 reviews
€ 897,-
1 prijs
Warmtepompdroger
9 kg
Haier HD90-A3959
Warmtepompdroger , 9 kg , Energieklasse A+++
Haier HD90-A3959
Geen reviews
€ 604,-
1 prijs
Warmtepompdroger
9 kg

Haier warmtepompdrogers vergelijken

Ben jij op zoek naar een Haier warmtepompdroger? Dan is het slim om eerst kieskeurig alle modellen te vergelijken. Wij helpen jou daar graag bij! Maak gebruik van ons filtersysteem om alle Haier wasdrogers onderling te vergelijken. Kijk hierbij naar kenmerken als de energieklasse, de trommelinhoud en de afmetingen. Heb jij Haier warmtepompdroger gevonden die aan jouw wensen voldoet? Check de prijstabel op de productpagina en zie direct welke webwinkel het goedkoopst is!

Haier warmtepompdroger kopen?

In vergelijking met een condensdroger verbruikt de warmtepompdroger veel minder energie. Een warmtepomp wasdroger is ideaal voor huishoudens die vaak gebruik maken van de droger en willen besparen op de energiekosten. Omdat de warmtepompwasdroger op een lage temperatuur draait, duurt het ongeveer 2,5 uur voordat een was gedroogd is. Het grote voordeel van wassen op een lage temperatuur is dat alle was bij elkaar kan: je hoeft dus niet meer te sorteren.

Bij Slimster vind je altijd de beste warmtepompdroger van Haier. De Haier warmtepompdrogers hebben een strak design met groot display en eenvoudige bediening. De grote vulopening maakt het makkelijk om jouw wasgoed in en uit de trommel te krijgen. Heb jij een warmtepompdroger van Haier gevonden die je wil kopen? Bij ons vind je eenvoudig de laagste online prijs!

Op zoek naar de beste warmtepompdroger?
Beste warmtepompdrogers