Warmtepompdroger met zelfreinigende condensor kopen

Warmtepompdrogers met zelfreinigende condensor

Een warmtepompdroger is een energiezuinige condensdroger. Toch moeten ook warmtepompdrogers 1 keer in de maand schoongemaakt worden. Door het drogen van de was blijven er haren, pluizen en stof achter in de wasdroger. Dit verzamelt zich bij de condensor. Deze ruimte bevat een roestvrijstalen rooster die verstopt kan komen te zitten. Laat je de pluizen, haren en stof zitten? Dan kan dit ernstige gevolgen voor de droger hebben, tot zelfs oververhitting en brand tot gevolg. Schoonmaken is het advies dus! Heb je geen zin om de warmtepompdroger eens per maand schoon te maken? Kijk dan eens naar een warmtepompdroger met zelfreinigende condensor. De laagste prijs vind je natuurlijk via Slimster!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Warmtepompdrogers met zelfreinigende condensor vergelijken

Op deze pagina hebben wij alle warmtepompdrogers met zelfreinigende condensor voor je verzameld. Zoals je kunt zien beschikken veel modellen tegenwoordig over een zelfreinigend systeem. Hoe weet je nu welke droger het beste bij jou past? Gebruik daarvoor het door ons ontwikkelde filter links op de pagina. Hier geef je al jouw voorkeuren op zoals het merk, de prijsklasse, het energielabel of de afmetingen. De resultaten worden direct aangepast. Vergelijk de warmtepompdrogers met zelfreinigende condensor en kijk in het prijsoverzicht om direct de laagste prijs te vinden.

Bespaar tijd met de zelfreinigende condensor

Een warmtepompdroger met zelfreinigende condensor zal na iedere droogcyclus automatisch alle viezigheid als haren, pluizen en stof zelf afvoeren. Kies je voor een model zonder zelfreinigend systeem, dan moet je eens per maand de condensor uit de droger halen en schoonmaken met water. Ook moet je met de stofzuiger aan de slag om alle viezigheid uit de condenskast te zuigen. Het is misschien geen grote klus, maar het is wel iets wat regelmatig moet gebeuren. Heb je hier geen zin in? Kies dan voor een warmtepompdroger met zelfreinigende condensor. Wil je nog meer tijd besparen? Kies dan ook voor een droger met waterafvoer, zodat je ook de condensbak niet meer leeg hoeft te gooien.

Niet alleen warmtepomp wasdrogers kunnen beschikken over een zelfreinigende condensor. Hoewel het aanbod kleiner is, zijn er ook enkele condensdrogers met zelfreinigende condensor te kopen. Vergelijk het aanbod via Slimster!

Beste warmtepompdroger? Bekijk de test van Slimster!
Beste warmtepompdrogers