BEKO warmtepompdroger kopen

BEKO warmtepompdrogers

BEKO verkoopt wereldwijd heel veel huishoudelijke apparaten, waaronder warmtepomp wasdrogers van goede kwaliteit. Met een toegankelijk, maar strak design maakt BEKO hele mooie warmtepompdrogers. Ze passen goed bij elk interieur en zijn energiezuinig. Voor een schappelijke prijs heb je al een zeer aantrekkelijke en goede warmtepompdroger van BEKO in huis. Op deze pagina vergelijk je verschillende modellen van BEKO warmtepompdrogers. Bij BEKO ben je altijd zeker van een scherpe aanbieding en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Vergelijk alle modellen en prijzen eenvoudig via Slimster!

6 resultaten

Beko DF8421TX0

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A++
Beko DF8421TX0
€ 499,-
Warmtepomp
8 kg

Beko DS8412GX0

Warmtepomp , 8 kg , Energieklasse A++
Beko DS8412GX0
€ 514,-
Warmtepomp
8 kg

Beko DF7332TX0

Warmtepomp , 7 kg , Energieklasse A++
Beko DF7332TX0
€ 469,-
Warmtepomp
7 kg

Beko DH9552TXW

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A+++
Beko DH9552TXW
€ 674,-
Warmtepomp
9 kg

Beko SLBF94W0

Warmtepomp , 9 kg , Energieklasse A++
Beko SLBF94W0
€ 625,-
Warmtepomp
9 kg

BEKO warmtepompdrogers vergelijken

Slimster heeft het gehele aanbod van warmptepompdrogers voor jou online staan. Je kunt in het filtermenu aangeven welke eigenschappen voor jou van belang zijn, iets wat relevante resultaten oplevert. Selecteer maximaal vier verschillende modellen warmtepomp wasdrogers en klik op ‘vergelijken’. Wij raden jou aan zoveel mogelijk verschillende machines te bekijken, zodat je een goede keuze kunt maken. Heb je de warmtepompdroger gevonden en wil je meteen online kopen? Dat kan op onze website Slimster.nl!

Warmtepompdroger BEKO kopen?

Ben jij van plan een nieuwe BEKO warmtepompdroger te kopen? Voordat je beslist welke droger je bestelt is het slim om kieskeurig te vergelijken. Kijk tijdens jouw vergelijking kritisch naar kenmerken als het energielabel, de verschillende droogprogramma's en de trommelinhoud. Heb jij een geschikte warmtepomp wasdroger gevonden? Dan kun je deze BEKO droger veilig online bestellen bij de winkel met de goedkoopste aanbieding!

Is een warmtepomp droger toch niet precies wat je zoekt? Geen stress, BEKO produceert ook moderne condens- en luchtafvoerdroger. Bij Slimster kun je eenvoudig alle BEKO luchtafvoerdrogers en BEKO condensdrogers vergelijken. Bekijk de specificaties en prijzen, zo vind je direct de webwinkel met de goedkoopste aanbieding!

Warmtepompdroger kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste warmtepompdrogers